att packa

...är bland det svåraste jag vet och jag är alltid, alla gånger, ute i allra sista sekund! Och varför vore det annorlunde denna resa? Bah! Fyra dagar är inte mycket och jag har endast en ryggsäck att ta med, men ändå, vet jag inte vad jag ska stoppa i den! Omg. Okej, vätskor och andra flytande saker går ju fetbort, man vill ju inte bli kategoriserad som värsta Al-quida redan vid incheckningen! Och mina nya, svarta, lackiga killer heels, ta med eller stanna hemma? De är de grymmaste skorna jag vet (läs: äger) men kommer jag verkligen ha användning för de liksom? Långkalsongen, bring or not to bring? Aa, listan kan göra sju mil lång och jag tror inte att intresset för den är såå stor så jag skippar den. Men lite hjälp skulle inte skada... Hur tar jag mig till Arlanda billigast? Någon som vet? Arlandaexpress och 200 spänn kan ju ta sig någon stans, bah! Snart måste jag ju sova också innan det är dags att stressa iväg. Fast jag tror minsann att jag ska byra ut teet mot öl och fortsätta packningen och allt annat jag har för mig tills det är avslutat. På radion spelas Ingenting.


Tusen tack Nykterhetsrörelsens Scoutförbund för http://www.nsf.scout.se/junior/scoutbok/rygga.html


Peace!

här kommer lyckan för hundar som oss

Det är torsdag den 29:e november idag. En dag att minnas. Nej vad stort det låter nu. Datumet är kanske inte västa big deal men dagen i sig. Jag vaknade upp, cirkus 3-4 timmar senare än tänkt. Där rök dagens planer på pengaväxling och nödvändighetsshopping. Men men. Jag tänkte: whatever, sånt händer (mig typ vaaarje dag) och bestämmde mig för att göra det bästa vsituationen: prioteringar is not my best friend. Jag beslutade mig i alla fall för att aktivera mitt visa-kort som damp ner i brevlådan igår. Oh, det är det fulaste visakort jag sett men det är helt nytt och man kan nästa spegla sig i det! Den huvudsakliga anledningen till att jag skaffde det där visakortet var för det skulle fungera utomlands, så det tajmade bra med helgens resa till Bryssel liksom. Men ännu bättre med dagens mejl jag fann i inkorgen. Jo men visst, jag har ju gått i väntas tider på det där beskedet om Tysklandsflytten. Det var beräknat till nästa vecka. Men tjoho och wow och hej hej, där var det! Ett freaking mejl från IS Düsseldorf! Det innehöll många fina ord och yada och sånna dä jobbiga formuleringar, och det allra vikitgaste: Jag blev antagen till kursen! Så i slutet av januari säger jag bye bye Sverige och Hola Deutchland! :D Resten av dagen har varit den bästa ever, typ. Jag använde mitt visakort för första gången och kände mig jukt vuxen. Var tvungen att använda det en gång till, känslan var inte lika wow då utan mer "aj, min reskassa". Jag bad även om uppsägningspapper av chefen. Oj det var en känsla lika grym som cheeseburgare med jalapenos! Omg! Annars så fyller ju Erika år, så välkommen till mellanåldern! Året mellan krogdebuten och systemåldern! Yey! Sex pistols till P&L -08. Syrrans milslånga önskelista på kylskåpet. Ett stökigt rum att reda ut. En väska att packa. Tusen tankar att tänka. Shit, jag ska åka. Jag gillart.

känn pepp (peppar upp, peppade, peppat, peppa(!) verbstimulera genom att muntra upp (vardagligt))

Nej men hej hej! Oj, reagerade du, till skillnad från mig, att jag sitter mitt i natten full av energi och inte alls trött framför en data och skriver ett blogginlägg? Idiot. Egentligen både vill och måste jag sova. Det är ju en dag i morgon också, och den startar tidigt för att vara en dag för mig. Men hur som helst innan jag ska däcka så ska jag minsann städa färdigt mitt rum som den senaste tiden varit mer än bara kaos. Riktigt jätteäckligt minst sagt. Så ja jag sitter här och skjuter på möten med gamla mögliga matlådor, smutsiga kläder (både mina och andras), torra snusprillor och decimetertjocka dammlager.
 Jag tänker på framtiden också. Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vill åka till Tyskland och orkar inte vänta längre, jag dör!  Kan de bara inte bestämma sig? Kom igen kom igen!
I morgon, eller ja på torsdag alltså, fyller Erika år och jag har en finfin present här hemma som är menad åt henne!  Men hur i hela fridens namn ska hon få den? Om jag minns rätt är hon ju i Stockholm i helgen, men hallå då är ju jag i Bryssel! (Bra tajming där Erika om det nu  är så att du är här i helgen...)  Och på posten vill man ju inte skcika den, för den kan ju krossas... Dilemma, pleas don't kill min hjärncell!
Jag kan ju dela med mig av nått jag gillar medans jag endå är i farten och skriver. Jag vet inte hur jag fann denna blogg men den är grymm! Grabben i fråga som skriver  alla inlägg är tydligen från Haninge ut I don't know him men han skriver så grymmt bra! Jag tror att jag ska ringa självaste herr Bonnier i morron och be honom trycka en bok!
 Eller nej inte i morron då ska jag ju ägna hela eftermiddagen och kvällen åt miljöförstörning (övningskörning)!

Hasta la vista!

it will not happend here

Det är söndag idag, och ja gissa vad? Söndagsångesten. Jag är fortfarande bakis, sedan fredagkvällen. Omg. Trött är jag också. Men va gör dt om en och en halv vecka? Då jag fö övrigt planerar att säga upp mig! Åh du, sug på den du! Eller inget är ju hundra men det vore ju helt tokigt najs!

Annars är det så sjukt mycket jag vill och måste göra nu att jag typ spyr. Erika och Nina skickar vackra sms till mig men jag hinner inte läsa och minst av allt svara. Det är sjukt. Jag som vill. Jag ska sitta hela kvällen och producera medlemsblad och lista ut vad den där känslan i magen vill säga mig. Oh, I don't know really! Men tills vidare hoppas jag att ni (du, jag har väl bara en läsare typ, haha) hare göbra för jag ska dricka kaffe nu.

Dagens bästa tips:
Moneybrother - It will not happend here

Oh hoj

Det var China. Det står hej på min arm. Jag ser lite halvtaskigt. Och jag undrar var min bäbis mp3n är? Har du sett den, ring mig, för bövelen! :(

koolt, det rullar ju

Idag ska jag köpa ett nattblått nagellack. I morgon ska jag bjuda min syster på middag. Jag är sjukt sugen på pepparkakor med chokladbitar i och hoppas att Nina vet det. Kaffe med sojamjölk är bland det godaste jag vet. Juste, det är ju löning idag också! Men det betyder inte att jag är befriad från slaveriet, nej nej. Så det är väl bäst att jag sätter igång med dagens alla måsten och borden och andra måsten för att hinna med allt. Idag ska jag träffa Fantomen! Och jag ska för bövelen åka till Tyskland, no matter what! Düsseldorf IS är allt bra dumma om de väljer bort mig och om det nu må vara så så klarar jag det endå.

image102

Peace!

gå på vatten

Jag gjorde det. Hej då, adjöken vi ses aldrig mer, jävla komvux!

lars winnerbäck - jag fattar ingenting

image100Nej faktiskt. Ingenting. Idag har det varit en sjukt dålig dag. Men vad kan man förvänta sig när man vaknar två minuter innan man börjar jobba? Jo precis. Stress är ett bra ord då. Så man kan säga att jag vara sjukt försenad till jobbet, för att beta av mina typ 2 timmar. Kul. (inte) Kaffemaskinen var trasig och jag fick hetslära mig det nya kassasystemet. Piss. På vägen hem gick bussfan sönder. Jag missade tåget. Jag spillde ut mitt kaffe på perongen. Inget batteri i mp3n. Min telefon ringde, mellan Skogås och Handen och jag vet av erfarenhet att det alltid bryts mellan just de två stationerna. Det var självaste Tyskland som ringde. Omg. Hjärtat slog dubbelt och ett telefonsamtal bokades till klockan 17. Stress. Hem, hem, hem, kaffe och lugn och ro. Jag trodde att jag skulle få ett besked. Om du gillade mig och ville ge mig friheten, möjligheten och glädjen. Eller om de bara ville säga något i stil med att jag borde göra något helt annat av mitt liv. Men nej. Det visade sig att det vara en intervju. 20 minuter. På tyska. Om mig. Jag grillades. Vecka 49 får jag besked. Om de säger nej, tack och adjö så är det förståligt. Mina svar idag var kassa. Jag var inte förberedd. Det känns som om jag faller en meter från mållinjen. Fan. Jag som vill göra det här mer än något annat. Så ja, resten av dagen har jag spenderat gråtandes typ. Jag fattar ingenting. Det är nästan så man börjar tro på ödet, att allt redan är bestämmt i förväg och jag inte kan styra mig själv. I sånna fall vet jag inte vad jag vill, om jag ens har en vilja. Jag som trodde att det här var det enda jag ville, men mållinjen visade sig vara en mur på tre meter. Jag fattar ingenting. Du fattar ingenting va?

jag saknar dig vännen

Jag fick nyss ett mejl från Sollefteå och Erika. Nu sitter jag här och fäller tår efter tår. Inte en fin liten tår på kinden. Nej, jag störtbölar. Vem satte Solle och Handen 52 hemska mil ifrån varandra?

Solen sken på oss förra sommaren

image72

gonna have a huffin' party tonight, yeah, yeah, gonna huff all night

Jag tror jag ska kolla på teve i kväll. Det var typ sjukt länge sedan dt hände, teven och jag alltså. Kankse somnar jag på soffan också. Men det är okej. Det bara känns så. Helt okej. Liksom. Det har varit en hård dag. Och jag vill spy på ord. Några utvalada. Jag menar flexibel, magkänsla och arbetslivserfarenheter. Ja ni förstår, det är jobbigt att sitta i arbetsintevjuer twentyfour-seven. Jag vet nu att det är lika jobbigt och nervöst att ställa frågorna som att svara på de. Men å andra sidan, nu sitter jag här, en erfarenhet rikare. Och med en fet beslutsångest. Koolt, men icke. The Donnas spelar på Debaser i kväll. Eller det är väl slut nu. Det hade varit helt galet att se de igen. Men ekonomin och jag är inte bundis för tillfället. Lite surt. Men att spela match var väldigt rofyllt och galet det också. Vi vann. Jag var kass. Frtitz trippade mig när jag var två meter från mål. Men sånt är livet och vi bara garvar åt det. Fast det vore helt sjukt att få se och höra de sjunga tp 40 boys in 40 nights eller Take it off live, svettigt och tight bland alla andra fans på ett kladdigt Debaser! <3 Varför är inte The Donnas mitt favoritband? Varför? Oj ohoj, lite spårat i mitt hvud just nu. Men teven var det va!


Jag är så sjukt oseriös ibland. Fast rätt balanserad om jag fick säga det själv. Flexibel helt enkel.


Peace!

från klaraberg till dig

Fantomen och jag trodde att film, glass och kladdkaka i mängder samt minnen skulle göra mig lite mindre heartbroken. Synd att det inte blev så. Synd att jag mår illa nu. Jag tror jag har babylonsjukan eller något. Om två veckor tror jag att jag vet hur det blir med Tyskland, eller hur det inte blir. Är du mitt livs kärlek? Annars tänkte jag bara säga att Ben & Jerrys med kakdeg är äckligt! Usch, dyrt och extremt överskattat. Tacka vet jag Piggelin! Jag tror jag ska hoppa av skolan, säga upp mig och hoppas på att det blir något utav mig! (önsketänkande) Pengabrorsans bästa låt heter Från Klaraberg till dig och varje ång jag hör den gråter jag, den är fin

en text om att vara ledig, om att inte göra någonting, om en känsla i magen som är fel

Idag är det ju måndag och min tredje lediga dag. Eller andra, jag räknar inte med lördagen då jag for och flängde mellan diverse tillställningar. Söndagen gick i ledighetens och i göra-ingeting-är-fett-najss tecken och innehöll pyssel, ishall och oräkninga timmar under täcket. Men visst, det bestående söndagsångesten var ju närvarande och idag är jag helt utmattad. Ja för idag ska jag ju inte göra ett endaste skit och det är väldigt skönt men samtidigt väldigt frustrerande! Jag har ju tusen saker att uträtta men jag har så länge längtat efter två dagars sammanhängande ledighet och tid för ingening att jag liksom tvingar mig själv att bära pyjamasen och glida runt här hemma tills förmiddagen blir eftermiddag då jag kanske tar en promenad. Jag kommer ångra mig annars. Det är faktiskt jobbigt att vara ledig. (Jag trodde aldrig jag skulle säga det)

På onsdag ska jag spela match, mot Fritzs lag. Inte med utan mot. Omg. Jag blir nervös bara jag tänker på det. Åh håhå. Och på torsdag ska gå på konsert och dricka vitt vin med mamma, Vippan och Flian som sällskap! Jag säger bara Sahara hitnights och Marit Bergman foooooooor eeeeeeeeeveeeer! :D Eller ja, självklart ska det bli oerhört spännande att få se bland annat Idol-Sebastian och Claes af Geijerstam på en och samma kväll också! (Obsevera min ironi i den senaste meningen) I helgen är Erika hemma, eller nej jag menar på besök i Stockholm (hon bor ju i de norrländska skogarna!) och jag har världens dilemma att klura på tills dess, omg.

Men hej och hallå, det är eftermiddag nu och dags att göra något av den här dagen, jag tofflar ju fortfarande runt i pyjamas. Varför har jag inte gjort något av den här dagen för? Ångest. (Jag sa ju det, jag är kass på att vara ledig)

Peace!

stockholms kyss

image97

Om du var i staden, den stora, runt klockan 23 nu i kväll kanske du såg oss, mig, min syster och min far. Vi roadtrippade genom stan, tog tyyysen omvägar och sjöng våra röster urled till 60-talsklassiker. Stockholm är fint när snön faller, trots att snön inte var snö utan snöblandat regn. Whatever, när Stockholm kysser mig på kinden





<3



little bit

Här sitter jag, det är torsdagmorgon, eller ja nu är det väl snart förmiddag, klockan närmare sig faktiskt tio. Men i alla fall, jag dricker mitt morgonkaffe, försöker läsa DN På stan och lyssnar på Lykke Li! Det känns som en bra morgon! Visserligen är inte mamma hemma och det råder lite kaosartad stämningen här omkring, men endå! Idag ska jag ju till och med gå till jobbet och jag sprudlar av glädje! Typ. Men innan det är dags att bege sig så ska jag vara nyttig och göra nyttiga saker, bara för bevisa att jag kan göra det utan mammas tjat! Eh! Jag ska tvätta, städa och annat nyttigt... Suck. Men men, sådant måste ju också bli gjort!

Igår hängde jag i centan med Roberta, vi hade ett mission och vi slutförde det, jippi! Vi skulle  kirra en present tillJojo som fyller år i helgen och när vi springer runt i centan så går en man förbi oss i sällskap av en kvinna. Mannen ser allmänt lodig ut och verkar inte vara mycket för världen. Roberta frågar mig då: "Är inte han känd från tv?" Jag skrattar lite grann och så var det inge mer med det. Vi spatserar vidare, in i en våra sjutusen skoaffärer, där även denna man och hans sällskap håller hus, då någon i skoaffären utbrister: "Är inte det han från tv?" Och ja, det visade sig att det var självaste Björn Skifs! han kanske inte var så lodig trots allt. OOH! Kändisspaning i centan is the shit! Eller i alla fall oväntat! Eller oväntat och oväntat, han bor ju här så... Vi fortsatte vidare bland affärerna och Roberta kunde inte sluta nynna på Michelangelo! Det var en helt vanlig dag i Haninge Centrum och jag kom nu på hur länge sedan det var jag såg Drömkåken, omg!


Sedan fördrev jag kvällen hos Fantomen, vi kollade på bilder från 2005! Alltså det är sjukt, tvåtusenfem! Jag skrattade tills tårarna rann bland annat! En trip till Dalarna nästa sommar är bokad och vi ska tydligen besöka Leksands enda krog, tillsammans med Per och Andreas (the ex-man!!!)! Oh, det ska bli sköj! Hahaha! Här förespråkar vi inte spontanitet minsann, framförhållning heter det! Bah! Är det våra nya jag? Usch, jag som vill vara spontan! Spontanitet for life! ;D Eller ja, jag gick hemmåt, lite spontant så där runt klockan mitt i natten, det var läskigt!

Nu ska jag som sagt ägna mig åt nyttigheter resten av dagen så ja, det är väl lika bra att sätta igång genast! (Nu dras en djup suck och drömmer mig tillbaka till sängen och saknar känslan av det varma täcket mot min kalla kropp så här på morgonen...)

PEACE!

rapport om en hemmadag fylld av ingenting och ångest

Hej hej Ångesten med stort Å! (Och hej alla fem besökare, eh he..he..) Idag har jag ju varit hemma och lider därför av fetaste ångesten just nu! Vad jag har gort denna dag är bara meningslösa vara-hemma-och-sjuka-mig-saker, så som sova ca 14 timmar, överkonsumera mediciner, slöglott på teve utan att veta vad jag egentligen tittat på, och så klart så hr jag ju tyckt synd om mig själv! Det verkar vara själva grejen med att vara sjuk - man får tycka synd om sig själv! Fast jag känner mig obeväm när det gäller den delen... Nu får jag bara dåligt samvete och ångest för att jag inte infinner mig på min arbetsplats! Dels för att de som jobbar måste jobba lite extra när någon saknas eller så har någon fått jobba på sin lediga dag och för att jag inte gör något utav alla dötimmar! Eller jo, femon minuter ägnade jag åt promenad och glassköp på macken. Fast det borde inte räknas, för jag var ful och luktade sjuk, man kunde se på flera meters avstånd att jag egentligen ville något helt annat och framför allt inte vara så äcklig och lukta feber! (Jag har inte ens feber)

Morgondagen bli i alla fall min sista hemmadag! Måste ju tänka på ekonomin... Man vill ju kunna leva nästa månad också... I morgon åker även mamma iväg. Så ja ska upp tidigt och säga adjö till henne och dricka morgonkaffe! <3 Kanske tar en trip upp till centrum för att köpa nya stövlar också eftersom att jag tvingades (i princip) att reklamera mina favoritstövlar förra veckan... Så ja, lite heartborken är man ju!  Kanske lämnar jag tillbaka mitt resultat av tröstshoppingen från i går... Ja, efter att  ha  spenderat tokigt mycket pengar på mediciner och läkarbesök så tröstade jag mig med en ny tröja men inte ens gud vet varför! Den är liksom inte min stil och en storlek förstor och dyr och ja jag vet inte vad, men å andra sidan är den svart så det kaske går endå. I don't know. Det känns fattigt att behöva låna pengar från sparkontot för ett par stövlar när jag liksom tröstshoppade helt i onödan! Hur låter inte det, TRÖSTshoppade! OMG! Jag har gjort det förr, aldrig utan lysnade resultat och det som inhandlads har i princip aldrig använts! Sorgligt.

Ja, men nu ska jag sova och inte vända på dygnet som jag så ofta annars gör... I morgon ska vi vara pigga och glada! Kanske till och med friskare!

Jo men visst missar man Timo på 44an hela veckan också! Idiot är vad jag är som inte kan gå.... :( Jag är ledsen Smokey! :( :(

Herrå!

dimmiga dar, det där var fina dar

Hej hej hej hej hej hej hej!
Åh vad jag önskar att jag kunde skrika ovanstående ord så högt rakt ut i luften bara för att jag så gärna vill! Eller ja, jag vill kunna prata i alla fall! Min röst är helt borta nu, dock kan jag viska men då låter jag som en hes jag vet inte vad och inge hör endå vad jag vill så jag avstår. Jag känne mig fett med unktionshindrad kan jag meddela! Att kunna prata är fasiken guld värt och det är svårt att inte kunna uttrycka sig mer än på mdn och i otaliga sms. Happy life liksom! Ja, funktionshindrad är vad jag är minsann! och hos doktorn idag blev man ju av med en halv förmögenhet, och den andra hälften las på mediciner. Det är dyrt att vara sjuk fastän allas våran skatt betalde hälften av mina mediciner idag. Omg! Jag har sat det förr och jag säger det igen: överraskningsutgifter är inte min bästa vän! Däremot ät jag glad att skatten jag betalar går åt bra saker!

Annars då? Jodå tack! Dunjacka och långkalsonger är det nya instället för tygskor och skinnjacket! Kylan är här fr att stanna värkar det som, inget mig emot typ... Tror jag. Det är fatiskt rätt mysigt att kura ihop sig i jackan på bussen om mornarna och drömma om de fina dagarna (kommer du ihåg 04-05? Pop, randigt, prickigt, cheaps, Håkan, dans, rödvin, happy life och fina minnen om en svunnen tid!) Åååååååååååh!! Idag tänkte jag på när Svenne hade fest, det var på våren 2006, ute var det slaskigt men tygskorna var på endå, Fantomen hade svarta cheaps och ett vittlinne emd svart prickar och hon matchade mig som hade vita cheaps och ett svart linne med vita prickar, haha, vi dansade, det var den kvällen toadörren försvann, jag minns att jag dansade in i väggen och vi träffade en "pop"flicka som skar sig handleden alla dagar i veckan, vi åt klyftpotatis och äppelbitar amtidigt när vi på morgonen kom hem till Fritte, där fanns även en viss Jr och Karin var rolig hon! Haha Oj vilka minnen mina vänner! <3

Så nu har jag "pratat" nog för idag, eller fått skriva av mig lite av det som jag velat bertta hel adagen, haha! Det är jobbigt att behöva vara tyst.. Hm.. Hur ska jag stå ut i morgon? Jag är ju till och med sjukskriven, OMG! However, nu väntar det en gó film på mig, så c ya!

Peace!

tyzt

Oh! Hallå hallå! Mamma har frbjudit mig att tala mer idag och min syrra säger bara "håll käften" s fort jag yttrar mig om något... Hmpf! I och för sig för mitt eget bästa då jag håller på att tappa rösten. På jobbet garvade folk åt mig och i videobutiken för någon timme sedan så gick folk ut på gatan och skrattade åt min röst, haha! Kul att man kan roa någon i alla fall, eh heaheaheahha. Jaja, det löser sig, men jag vägrar slösa 260 spänners på läkarbesök då jag redan vet vad de kommer säga ill mig: "Var tyst i några dagar så blir det säkert bra. Alevdon är också bra". Idioter, jag som älskar attprata, haha!

Jaja, hur som helst, snart ska jag se på film som jag och min syster har hyrt, lagom söndagsmys så där <3 Men tydligen så ska vi se Top Model innan. Jo men visst, det är ju det bästa jag vet. Eh. Mamma föresten, hon är lustig! Efter en veckas höstlov och praktik i hemmet som hemmafru så ska hon resa bort några dagar nu och har då planerat alla måltider för resten av familjen! Köpt matlådor och fryst mat i portionspåsar! Jag dör! Hahahahhaha! Som om hon aldrig lämnat oss förut! Hon har säkert seprationsångest efter hemmaveckan skulle jag tro... Hhahaha

Har även hört rykten om att Fantomen varit på samma fest som en transa, det var roligt att höra! Yeahyeah! Och föresten så är The Hivesbiljetten kirrad ju, och Rberta är soo going med mig! :D:D Öl va? :D

Nej nu ska myza med mammsen och sistra mi, för det är inte ofta man ser de! :D <3

Peace!


jag sitter ensam i parken, jag gjorde alltid det bästa för den jag älskade

Ja, ännu en natt utan sömn... Visserligen kom jag nyss hem men ändå, sova kan jag ändå inte. Jag är orolig för att jag kommer att försova mig. Fatta vad en röd dag pissar till det, jag msåte åka en timme tidiagre än vanligt till jobbet för att hnna i tid och blabkablbal. Idioter, de där sl. Nyss såg jag även den första snön för i år falla över stan, vilket säkerligen kommer betyda otroliga förseningar... Ja, ni förstår, snö i Stockholm är något sjukt ovanligt tror de där viktig farbröderna som bestämmer viktiga saker och prioriterar annat. Dagens låt idag var ju annars De kommer kliva på dig igen! Omg. Helst hade jag nynnat på En midsommarnattsdröm hela natten lång och skakat rumpa med Lin, but nothing ever happend! Saker och ting blir inte alltid som amn vill, tror elle förväntat sig...

Hoppas de roar sig fett mycket på Harry Bs idag och lever livets lyckliga dagar! Hoppas och hoppas, jag hoppas inte alls, jag bryr mig inte. När jag satte mig i taxin i Brandbergen och tänkte lite noggrannare än vad jag gjort tio minuter tidigare så kokade jag. Ja, kalla mig naiv eller vad fan ni vill men räkna inte med mig! Okej, det där lät brutalt, men det är typ så jag menar också! Jag vet inte om jag gjort något fel, jag försöker mitt bästa men alltid är det något och i kväll blev jag inte bara ledsen och förbannad utan jag känner mig fett sviken! Och ni må tycka att det där lagom lågt att inte ta det hela (ja, det finns aningen till att berätta) face to face tidiagre kväll, men jag ville inte förstöra Robertas big day!

Nej folk ska man inte lita på och allt är så förbannat överskattat!

Nu skulle jag behövt alla de pengar jag lånat ut till höger och vänster för att kunna betala min Marc Jacobs t-shirt som jag budat hem på Tradera och de som känner sig skyldiga och vill glädja mig med mina pengar får gärna göra det för jag har kämpat hårt för att få hem den här t-shirten!



Det var allt för den här gången, go natt

Tussles in Brussels

image91image92
Vem är du? BAH!
(Skulle i och för sig inte banga på den högra personens löpsteg, haha)

Okej okej och hej hej! Jag vet att det första Roberta tänkte på när hon läste föregående inlägg va: EMO! Eh hehe Nej då, det är bra dag och jag är på sjukt bra humör, ja, det är på topp! På tok för högt upp på toppen för att kunna läggas under täcket för nattens sömn! Jag borde sova, men är lite fundersam över saker och ting. Och i och för sig är jag irriterad, för att jag tackar nej till en av mina bästa vänners födelsedagsfirande på grund av arbetet! Det är lågt, typ hur lågt som helst, till och med lägre än mig liksom! :(

Men hej o hå, upp med smilbanden för fisken! I morgon startar min vän om på nytt, i en välkänd stad! Jag har köpt The Hivesbiljett och nu är det bara tio dagar kvar tills jag är ledig! Jag hoppas att jag inte tråkat ut de få läsare jag har med de tråkiga och ologsika inlägg som publicerats den senaste tiden (ni skulle se de opublicerade, omg) men själva bloggrejen har blivit luddig i kanterna och väldigt ointressant och mest ett substitut för min dagbok som är full av dåtid och sänder mig så dåliga vibbar att jag inte vågar öppna den och så vill jag heller inte köpa en ny... Det är lång historia det där... Nu ska jag i vilket fall som helst se slutet av Breakfast at Tiffanys en gång för alla och det ska jag göra tillsammans med en kopp te. <--- punkt för dagens meningar om livet
(Jag vet att jag skriver helt sjukt långa meningar, men det är meningen, för jag vill ha det så, långa och förvirrande meningar som innehåller allt)

PEACE <3

för att jag tänker på gråsparven när hon sjunger och på hur jag en gång levde livet för att nu bara vara plikten trogen för att

det ser bra ut, för framtiden och så fast egentligen är allt en fetj ävla lögn och jag ville inget hellre än att vara ung och dum men jag är för feg för min egen ungdom, inte rädd utan feg, och konsekvenser är det enda jag tänker på för om du frågar mig så vet jag ju allt, eller så är det ju inte för skenet bedrar och jag äter hellre popcorn än springer fyra kilomter men vad ser bäst ut? Ja vad ser bäst ut för er, ni, de alla andra, som tittar på, tittar på mig och tittar på hur jag lever och vad jag gör, men whatever liksom, jag är lika mycket offer som alla alla alla andra, jag gör som jag borde liksom och alla alla alla är glada och nöjda, fast jag egentligen inte vill ha en platt och rutig mage eller skavsår av joggingskor eller ont i magen av fullkornbröd eller sköta mitt jobb som jag ska eller som ni eller ja, alla andra tycker att jag ska. Vad är det för liv jag lever?



Jag vill bara explodera batteria!

Om jag kunde gömma mig under vingen
på gråsparven när hon sjunger
dj:n stönar, men han är okej
folk stannar och stirrar på mig
precis som barn som drömmer
kan vi drömma bort den här natten

När man är ung vill man bli hög
när man är ung man vill va hög
man vill va hög när man är ung

Stan har feber ikväll
och strålkastarljusen bländar mig
hon är fem på morgonen,
men alla har feber i öronen
Det gör inget om jag dör
för nu vad jag vad mina läppar är till för
och jag vet att det fel
men det känns så skönt

Explodera batteria!

Gråsparven när hon sjunger,
gråsparven när hon sjunger
Gråsparven när hon sjunger,
gråsparven när hon sjunger?


Explodera batteria!

eight days a week


Dagen till ära bjuder jag på två stycken fetsliga bilder

Det är idag det är Robertas födelsedag, så grattis en gång till! ;D Eller idag och idag, dagen har knappt börjat! Jag vet inte ens om solen skiner, och jag vågar inte se ut i höstrusket för att se efter heller! Förr eller senare kommer jag ju märkra... Det är torsdag idag, det vet jag eftersom att det står i tidningens överkannt, annars vore jag lost! Idag har jag elva, 11, sju + 4, 5x2+1, dagar kvar innan jag är ledig nästa gång! WOHO! ^^ För att fira att jag då har en ledig helg så ska jag gå på dop! Yey! Åh, jag som vill föla med ut i morgon! Det ryktas om Harry B och jag vill så gärna gå! Lin ska följa med och Roberta ska bjuda på tårta! Men nej nej, jag ska jobba! 10-19, 10-19... Hela dan, varje dag... Det är därför jag är vaken nu föresten, för att hinna göra alla viktiga måsten innan jobbet och skolan! Då menar jag typ engelskauppsatsen som jag inte börjat på, motionera, reklamera och fixa i störta allmänhet! Och vakna förstås.

Jag är avis på morsan också, för hon har höstlov och bara är ledig och gör lediga saker! Hon väcker mig på mornarna med varmt kaffe färdigt, och annat mysigt. Som tända ljus på köksbordet till frukosten och hon avlämnar rapporter om dagens shopping (som jag måste avstå ifrån p.g.a jobb) varje dag och lagar extra god mat! Naw! <3 Min syster har också lov, hon sover hela dagen och på äventyr halva natten. Hon är ung, Fantomen o co har ockå lov, s de ser man ju knappast röken av...

Men nu ska jag minsann sriva brvet till Erika som jag börjat om på typ tyyysen gånger för att jag vill skriva allt som går att skriva, bah!

Herrå!

RSS 2.0