här hemma, där borta

Hej hej vardag? Ehh`? Hu hu! Idag ska jag jobba, i mina kläder som jag burit hem för att totalt glömma bort att tvätta! Oh, fräsh sallad! Jaja.. Vad som hände med Jolandas flytt hem till mig vet vi inte, men hon planerar en utekväll i kväll, och jag planerar att packa. Too bad! Hur som helst, allt är lugnt, eller ja, det är lunt nu! I går var det mellandagsreashopping mellan 11 och 19, inklusive humörsvängningar, kap och mindre lyckade köp. Som vanligt alltså. Och Ångesten. Jag är rätt dålig, bah! Tack och lov att Fantomen höll mig sällskap hela dagen och även tog hand om mig när jag krisade, haha! Jag är glad att mitt liv inte är en film och att folk slipper se mig shoppa! Omg! Och i morgon beger vi oss mot Dalarna för att återvända nästa vecka, najs!
Låter det här bra eller vad? "Allt ok, resan var jättelång! På väg till bungalowen, mer än 30+ varmt! Alla hälsar! Puss Mammsen"
Vi smskonverserade om min shoppingångest och det faktum att min kropp inte är vad den brukar vara (GAH) och andra jobbiga saker. Då var det inte speciellt roligt att få en mening tillbaka! "Sånt är livet" Oh, det kändes som a slap in the face! Kul kul, eller inte! Men jag jobbar på det!

Men jobbet var det va!

Peace!

little thoughts

Alltså, nu är det jobbigt! Första kvällen! Jag trodde det skulle vara najs, en kopp te och lite tevemys... Men nej nej! Ångest! Shit! Jag jag känner mig ensamast i hela världen, jag äter belgisk och dyr choklad, lyssnar på sorgsna kärlekslåtar och bara är ensam. Det suger. Hmm!
I alla fall, nyss hemkommen från Sickla där det var bio och premuär av Arn. Innan var jag inte alls så pepp, likgiltlig och jag trodde seriöst att jag skulle somna! Men efter sockerchocken av allt godis hamande jag i något sorts biotrans och jag tycker minsann att Sveriges genom tudernas mest påkostade film är bra! Hurra! Och ja, jag blev så klart blixtförälskad i självaste Arn! Omg, denna man! Han heter Joakim Nätterqvist när han inte jobbar och ja, man skulle ju inte banga precis! ;)
Han skulle gärna få hålla ensamheten på avstånd här hemma i kväll!

image108

Peace!


ingen vanlig jul...

men helt okej endå! Nej i år ser inte julaftonens schema ut som vanligt... Ganska skönt faktiskt! Ganska snart är det dags för kalle och skit, men jag har ingen lust! Jag sitter och poppar lite popcorn, eller ja, jag lyssnar på popcorn! Jag tror att Kraftwerk och jag har en onsynlig koppling mellan varandra! <3 Typ. Fast snart är det slut på det roliga, poppandet alltså... Jag börjar faktiskt bli lite stressad... Jag har i och för sig redan duschat men det är också det enda jag gkort idag och snart ska vi bege oss över till bror och ahns hus mitt i skogen! Hua! Mat väntar där, och Karl Bertil likaså! Det är nog julens höjdpunkt! Och så julklappar, haha! Fast i år har vi inte köpt några julklappar, typ... Ganska najs faktiskt, det brukar vara så hysteriskt i vanliga fall. Jag har köpt en var till syster och bror och morsan och farsan får dela, hee..hee.. och jag vet redan vad jag ska få, lalalala! I kväll är det ju också sista kvällen med familjen innan de åker! Blandade känslor kan jag säga! I morse när mamma väckte mig och vi låg och lyssnade på musik och telefonerade och så började jag nästan gråta! Nu är de borta, och sen är vi hemma tillsammans i typ en vecka innan jag åker iväg! Men det ska bli fett najs att få vara kung i huset ett tag nu, helt ensam! Heaheahe! Eller ensam och ensam, Jolanda och Jenny har redan planer på flytta in, och en och annan fest verkar redan vara lanerad utan min vetskap men ja ja, det löser sig! ;) Efter nyår, som för övrigt ska firas i Dalarna, så kanske kanske det händer att en liten tillställning hålls! Det finns mycket att fira nu, det nya året (kliché), min flytt, Fantomen 18 år, Jolanda och jag slutar jobba osv, osv... Vi får se, vi får se! Den 9:e januari mitt folk, då är det dags för en helkväll på Baba Sonic och jag vill att alla jag känner kommer dit!!! Be there or die nästan!

Oj, oj, det här var mycket text om allt och ingenting.... Men ja, det är mycket att stå i nu därav de få uppdateringarna, men misströsta inte, för ibland händer det nått skoj här! :) Så god jul gott folk!



image107

Fridens liljor!

vadå tråkigt?

Jag tror jag dör. Igen. Men av tristess denna gång. Jag gillar inte alls att vara sjuk, behöva vara hemma och dessutom vara sjukt rastlös! Så det ska bli skönt att dressa burgare mellan 10 och 20 i morgon, träffa alla mina underbara arbetskamrater och dricka kaffe gjort på färska bönor! Dessutom ryktas det om någon slags julklappsutdelning! Åh, jag önskar att jag vore lite kry också! Men te med honung och lite chillchill resten av kvällen så... Som om jag gjort någon annat de senaste två dygnen? Bah! Jo, juste, jag har sovit typ 80% av de senaste 48 timmarna, bah!

Nej men hej hej Alvedon och bye bye Internetrymden!

:(

csn sköt mig
två skott i huvudet
jag dör

jävla idioter

24-7

Jag har snart varit vaken i tjugo timmar och det har varit en lång men händelserik dag. En kombination av glädjerus och mördardag. Typ. Jag är pånyttkär i Björn Dixgårn, okej!
Go natt och sov gott, jag är hur trött som helst nu... (Jag gasade nästan in i en traktor i morse) Dag 2 i raden av 11 är nu avkarad, woho! :)

Roberta, kan du berätta den där med åsnan, snön och majsen? Jag tror jag dör!

<3<3<3

Hasta la vista!

pussykatter och nunnor?

Ikväll har jag inte städat, nej nej... Däremot har jag kirrat boende i Düsseldorf! Inte för att det var svårt eller så med tanke på att jag kryssade två kryss och skrev under på en rad men ändå... Jag har valt att bo på ett studenttjotafräs, kan jämföras med korridor här hemma. Dock såg jag inte förens i efterhand (val av boende är bindande och idag var sista dagen att fixa alla papper) att jag har valt på i ett katolskt studenkollektiv! Woho! ^^ Elller? Och nu får jag lov att bo där. Kanske skulle kollat fakta innan jag fixade, kanske. Eller vara ute i godare tid. Typ. Inte nog med att jag, den mest oreligösa personen jag vet, ska bo i ett religöst kolektiv de nästkommande sex månaderna så såg jag nyss även att i rummen är könsfördelade eller vad man ska säga. Det är alltså förbjudet att sova man och kvinna i sama rum, no mather what! OMG! Ska jag bara få smaka på en massa pussycats då eller? Hallå, det stämmer väl inte??! Jag ska nog komma på nått! Maskera mina besökare och ge de kvinliga former i form av kuddar eller något. Oj, nu lät det här värsta värsta desperat, men kanske är det så det är, eller inte... I don't know! Eller så får jag finna frid, jag och nunnorna liksom. Ni finner mig på Jugendwohnheim Kolpinghaus, Blücherstraße 6, 40477 Düsseldorf här där pricken är om ni råkar ha vägarna förbi! (ps, kartan ger ett mer idyliskt intryck om ni väljer att se den via satelit!)

Förhoppningsvis så kommer jag i juli inte alls tillbaka hem till Handen. Nej. Förhoppningsvis har jag fått smaka på lite liv och styr mina steg mot någon av Europas, eller världens, stora städer. Förhoppningsvis kommer jag leva livet där. Fast då måste jag hålla ut och klara av sex månader i kloster först. Men jag tänker inte ge upp!

Peace!

run run run

Idag är det måndag, the one and only lediga dag på evigheter känns det som... Jag började med att sova tyyysen timmar och äta frukost med Cani hemma hos henne och Jenny. Jag sov hemma hos de efter att vi kikat på film hela söndagsnatten. Det var mysigt och jag undrar varför man inte gör något sådant oftare? Hu? I alla fall, jag begav mig hemmåt för dagens projekt: Rummet! Omg, det är hemskt! Jag måste verkligen ta tag i mig själv och göra det nu men jag liksom pallar inte! Det är hemskt, mitt rum alltså... Men i kväll ska jag fan göra det! Inte bara börja, utan slutföra det också! Det har hänt ett antal gånger att jkag börjat, lagt upp allt skit på sängen, hamnat i en svacka och gått och lagt mig, vilket resulterat i att alla saker hamnat på golvet igen, i en ännu värre röra. Najs!

Idag ringde de ifrån en bilskola till mig också. Det kallar jag lyx deluxe! Haha! Jag fattar ingenting, jag behöver inte ens boka mina egna lektioner, det hade de redan gjort! Nu har jag alltså en månad och cirka tio dagar på mig att fixa körkortet och jag borde verkligen göra det! I alla fall med tanke på hur mycket andra har ansträngt sig för att jag ska kunna göra det! Jag känner mig kass, för jag är egentligen ganska likgiltlig till det där med körkortet men med tanke på att brorsan, Robban, den där Rasmus och en hel bilskola vill att jag ska klara av det här nu så måste jag ju det. Typ för deras skull, och min förstås. Sa jag att jag suttit bakom ratten på en bil tre gånger varav en gång på riktigt? Oh hell. Jag har i alla fall min lediga tid planerad nu: teoriboken varvad med tyskaglosor! (Jag internetshoppade precis en ordbok, haha!) :D Woho!

Men nu ska jag äta middag, "reda ut ett missförstånd" som pappa säger och sedan clean up the mess för att sedan kunna andas ut ordentligt och förberda mig inför en helvetesvecka.

Auf widerschen!

one night of magic rush

Klockan är tre på natten. Klockan är tre på morgonen. Sjukt. Här sitter jag och filosoferar. Om magen. Eller nej, egentligen om känslor och hur man kan känna de i magen. Inte smärta, inte mensvärk liksom utan något galnare, något mjukt och varmt. Jag dricker äppeljuice och lyssnar på The Knife. Det är en bra natt. Det är en bra morgon. Om sju timmar börjar min arbetsdag but I dont give a fuck! Inte någon bemärkelse alls faktiskt. Fast jag tror att det bästa vore att jag sov nu, men jag har ju råkat vända lite på dygnet. Dumt.

Idag var jag ju hemma hos Anna! Det var chill och jag gillade det! Dock missade jag jag och Emilia bussen. Eller missade och missade, den jäkeln åkte föbi oss utan att stanna. Och där stod vi, i mörkret och regnet mitt i Vendelsö en fredagsnatt. Vi styrde våra steg mot Statiol för korv. Jag bjöd, för Emilia hade sumpat sitt bankomatkort. Jag tycker att det är roligt. Inte skadeglädjeroligt men endå lite rolgt för jag trodde att det bara var jag som råkade ut för sånt. Inte för att jag gjort det men jag skulle inte bli förvånad om det hände. Så en korv var det värt. Vi träffade en alkis på busshållsplatsen. Han påstod att han skulle kunna vara våra pappa. Omg, tack och lov att jag vet att min pappa är min pappa. Eller? Han kanske hade rätt, den där 50+ alkisen i träskor vid Handens sjukhus... Skrämmande tanke, riktigt obeaglig faktiskt. However, på bussen hittade jag min syster, Flisan, helt ensam. Vilken tur att vi räddade henne från ensamheten strax efter midnatt.

Idag, lördag, fyller hon sexton bast och allt! Oj oj, tiden går fort nu, åren passerar illa kvickt och min lilla lilla lillesyster har gått och blivit gammal! Hon är världens bästa lillesyster faktiskt! Igår kväll när vi var på macken och införskaffade gött så berättade hon för mig att hon kommer sakna mig sen, när jag är Tyskland. Hon sa att det inte kommer bli samma sak här hemma, ingen syster att prata skit med, berätta om boys för, bråka med eller kolla på teve med. Jag fick en tår i ögat. Fast hon sa att det skulle bli sjukt skönt att hon skulle få ärva min säng, för den är tydligen mycket skönare än hennes. Jaha ska hon få ärva den tänkte jag och funderade på om den verkligen är så skön som hon tror, jag tror nämligen att den sjunger på sista versen...

Hur som helst så tycker jag att den bästa The Knife-låten ever är Heartbeats och jag skulle inte banga på att se de live en vacker dag. Den är så bra! Jag gillart liksom! And you You knew the hand of a devil And you Kept us awake with wolves teeth Sharing different heartbeats in one nigh Jag tror att den där känslan i magen är starkare än någonsinn förr men jag vet också att det är sjukt olägligt och kan försvåra en hel del. Fanfanfan det som är skönt, det där som finns där. När jag är tretio år eller där omkring tror jag att det fortfarande är möjligt men tills dess vet jag inte vad. Jag är ju ung, än.

I kväll ska jag på kalaj också. Min mammas kusin fyller nämligen 30. Åh. Robban heter han och en av de galnaste männen jag känner. 30 är ingen ålder man förkinppar honom med, snarare 16 eller möjligtvis 23. Men det ska bli skoj med fest. Oftast är festerna med släkten spårade och denna lär ju inte bli ett undantag. Så det blir till att släppa fram den finska genen och freaka, precis som alla de andra. Haha! För att sedan vara fit for job på söndag morgon, med betoning på morgon. Suck! Fast å andra sidan så är det bara fyra hela veckor och två dagar kvar på jobbet nu! Omg! Soon I will be off, och det pirrar lite i magen när jag tänker på det. No more brännmärken eller skärsår, it is like heaven! :D Jag ska nog aldrig kombinera en rutig skjorta med ett par svarta byxor igen!

 

One night of magic rush
The start: a simpel touch
One night to push and scream
And then relief
Ten days of perfect tunes
The colours red and blue
We had a promise made
We were in love

Fridens liljor!

sonic youth, watta fuck?

Omg. Jag visste det. I går när äntligen fick gå från jobbet kände jag att hur många gånger klcokan skulle ringa i morse så skulle jag förbli död i sängen tills klockan blivit för mycket. Oh ja. Men ja, så 12:53 vakande jag. Sämst ever. Jag som skulle träffa Fantomen idag! leiwhdfcjhböuhkjnxj Och den ynka halvtimmen som vi mommer hinna ses nu är inte enogh så att säga! Buhu, my best friend!

Ikväll ska jag hem till Anna! Woho! Andra gången i hela mitt liv! Skoj skoj! Sist jag var där var timmen innan första skivan, omg. Det var skoj men kanske inte lika avslappnat som det kommer bli kväll? (Hoppas!) Vi ska i alla fall kolla på Idolfinalen! hoho! Jag liksom! Jag har verkligen noll koll på Idol! Jag evt inte ens vilka som är med i finalen... kanske eftersom att mitt intresse förnIdol är på minusskalan. ;) Men man kan ju inte motstå en kväll med gänget! :D

Nu måste jag slänga mig i duschen, klä mig i min nya Sonic Youth-thisa och springa över till Fantomen! Tiden är knapp...
Undra om jag kvällen till ära ska bära mina decimeter hga killer heels, eller inte? Hmmm...

Peace!

jag borde verkligen sova nu, men...

image105

Precis som det går att se på bilden här ovan var det sjykt grymmt igår. Jag kom två timmar för sent till jobbet idag, men whatever jag slutar ju snart så... He..he..he..

Nu är det natt och som vanligt kan jag inte sova. Så ja, jag googlar på min kommande hemstad och jag gillar fakta som:
"DEG Metro Stars (Düsseldorfer EG) är ett av Tysklands mest framgångsrika ishockeylag och har vunnit ligan 8 gånger."
"Den gamla stadsdelen är känd för sina många ölstugor och sägs vara världens längsta bardisk."
" Kända personer * Heinrich Heine * Klaus Allofs * Helmut Hentrich " (nej jag vet inte vilka de är men deras namn är så tyska att jag dör, haha)

Åååh <3 Wikipedia 4-ever!

Nej men annars då? Jo men visst! På fredag är det drag hemma hos Anna och hur jag ska klara av lördagens alla tillställningar OCH jobbet är fortfarande en gåta. Helt utan cash resten av december också... Suck. Eller ja det är väl på en höft sjutton dagar kvar till löning om jag har tur, fast å andra sidan är ju inte det några pengar att leva på nu utan senare... Jag vill att csn ska ringa mig och hjälpa mig med alla papper och så, jag är lite osäker på sånt va! Åh, håhå! Nästa vecka ska jag gå på någon vip tillställning för att se Mando Diao, I don't get what it is men det är najs! Tack Roberta! Jag känner att jag just nu bara rabblar upp en massa saker och att min blogg måste vara en av de mest värdelösa on earth typ men jag kan inte sova! Jag tror jag ska leta efter en bok på tyska som jag vet att jag "lånat" av skolan för typ två år sedan och aldrig lämnat tillbaka, egentligen utan anledning men kanske hade jag redan då en känsla av att den skulle komma till användning? Ja, det är ju inte så att jag ska använda den som snytpapper eller julklappspapper, nej jag ska bara öva tyska. Geek. Jag önskar mig en sjukt stor resväska i julklapp! Och idag impulsköpte jag nästan en dator. det var sjuuukt nära att jag klickade hem den. Men pappsen stoppade mig. Tack och lov. Fast å andra sidan vore det fett najs, det händer ju inte särskillt ofta att man impulsnätshoppar en rosa laptop för närmare 10.000 kronor. (Ja, tiotusen kronor! (Tack pappa)) Nej nåon borde stoppa mig nu, det är ju en dag i morgon... erhm, idag också!

God natt och god morgon mina damer och herrar! På återseende!

tick tick tick... bom!

Hej och hå, hemma igen... Bryssel va grymmt och jag behöver någon sorts rehab. Inte grund av något sorts missbruk, eller jo det vore väl semestermissbruk då. Jag vill bo på vilohem. Det behöver jag. Här är en rolig Bryssellista, fyndigt va?
- Kirek Lindermans är det godaste
- Det är billigt, allt är billigt, jämfört med hemlandet
- Ibland blåser det helt sjukt
- Musslor är godast i Bryssel
- Om man ska gå på vernisage så bör man minnas när och var
- På semestern är alltling tillåtet, bara man lämnar the hostel room innan kl 10
- Det finns en stor secondhandaffär som är så där lagom kul dyr men endå värt ett besök, bästa på länge!
- Andra svennebananer hittar man på shoppingstråken och tyskarna utanför museum
- Taxi är billigt
- Sterling kan bjuda på bullrande motorer non stop i 2 timmar och ibland tar deras mat slut så vissa (läs: Joanna) passagerare vara hungriga
- Att köpa Jägershots i provrör för  2 £ på gatan är galet gott

I morgon ska jag, även fast än jag inte vill, jobba. Blä! Jag är inte alls sugen, men jodå. Jag ska fylla i uppsägningspappret och bjuda Roberta på middag :) I morgon ska vi ju också se The Hives, en parantes så där, inge viktigt, vill ju helst inte gå... fattar inte varför jag köpte biljett ens, de suger ju balle. De måste vara värlnds sämsta band.

Eller?
image103

RSS 2.0