Plötsligt händer det

I vanliga fall så brukar jag digga när Familjen sjunger "det snurrar i min skalle" men efter x antal dagar av snurr i skallen så tror jag att jag fått nog. Det är tråkigt, för den en skön låt. hur som helst, allt har snurrat i min skalle de senaste dagarna och jag känner mig snurrig! Konstigt? Nehej! jag tänker ju fler gånger jag upprepar "jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans" som ett manta i mitt huvud ju fortare kommer jag komma i rätt balans och finna mina sinnes fulla bruk. Det är trots allt ganska dimmigt just nu, över allt. Men som man brukar säga: plötsligt händer det! Jag vill ha en kram, lite öl och färg på klinderna! (Någon som har nå knep om hur man kommer över järnbristen med? JAG ÄR DESPERAT) Jag tror att jag ska dansa i kväll. I morgon ska vi på konsert och jens Lekman ska stå på scen! Gosh! Det ska bli gött! Lisa, minns du när jag skulle bränna en skiva till dig i födelsedagspresent och du fick inte lyssna på Jensa? Haha! och sen blev det ju aldrig av, men du, du kan få lyssna på den nu om du vill! Den heter Happ Birthday, Dear Friend Lisa! Gött! jag tänker, den som väntar på något gott väntar alltid för länge så det är banne mig på tiden att du får höra den! <3
image119

Nu ska jag svida om och piggna till! Stan is calling my name och fy vad jag ska ha skoj!

PEACE

en random torsdag

Här sitter jag. Med en kopp eftermiddagskaffe och lite lagom dagen efter-ångest. Eller egentligen ingen dag efter-ångest, bara ångest i allmänhet. Eller inte ens det. Jag är rätt kluven.  När man är som minst desperat så händer allt. Gosh. Familjen är ju här nu också. Igår blev jag bjuden på en Starbucksfika och blev förhörd i cirkus en halvtimme. Mer än så pallade inte mitt tålamod. Jag blir så rastlös och jag gillar inte de tusen frågornas lek. Aldrig. På vägen hem köpte mamma en bra bok till mig. Väldigt jättebra faktiskt. Den heter så mycket som "Fashion now - the world's 150 most important designers" och jag har en stark känsla av att dagen kommer spenaderas med den. Kvällen i går var ju också helt grymmt bra. Annars ahde jag blivit besviken och varit bakis i onödan. klockan hann ju endå bli 04:25 innan jag ramlade in genom dörren. Tack och lov att jag har en bra roomie som öppnar dörrar åt en när man kommer hem mitt i natten utan nycklar <3 fast nu ska jag kila ner och betala hyran, fylla på kaffekoppen och läsa böcker. Jag är på bra humör idag och det känns som fjärillar i magen!

PEACE


jag ska dansa mig snygg

jag har lärt mig några knep angående hur man kan liksom fånga dagen, tänk carpe diem
 

  • busa!
  • strukturera istället för att planera dagen
  • ta vara på det som ges
  • kunskap är gratis
  • ta emot råd och tips, skapa dina egna möjligheter av de
  • stressa inte, chill abo du är 20 bast!
  • tänk att du är den snyggaste som finns och du blir det snyggaste som finns

    Idag har jag tillämpad de alla, speciellt det sista! Och dagen är inte slut ännu, men jag vet att dn ska avslutas i min acneklänning! Oh gosh, jag fångar dagen!

    Peace!

zZzZnart

Motto des Tages: Varje måndag är en seriös måndag.
Idag har jag gjort läxor och tränat. Vi talar seriösitet på hög nivå! För att inte tala om mitt stammishak! http://www.studentum.se/ Kool? Mjo! Ångest? JA! Snart är jag ju gammal också. Men jag vet inte vad jag vill! Jag vill volontära, jag vill bli byggnadsinenjör, jag vill veta allt om konsthistoria, jag vill kunna flytande spanska, jag vill ha världsfred... Jag är ett freak! freak freak freak
Lustigt, det låter ju bra!

However, it's bedtime! I morgon är det jag som står för brunchen och jag satsar på hembakade crossianter. Hej hej avancerat! Men jag klarar det! Och så lite ost på, kaffe och frukt! Sweet onion! (Nej, Roberta, jag syftar inte på den äckiga dressingen på Subway, HAHHA)

Sedan är en sushimiddag med familjen inplanerad i morgon! OMG! Gött!

Tschüssi!

blow hm back into my arms

Jag tror minsann att jag ska cutta alla brandalarm som får för sig att det är helt okej att störa min skönhetssömn och sedan ge mig mardrömmar. Uscha, haha! Jaa, det var en turbulent natt om man jämnför med kvällen. Kvällen var deg och deg. Och natten var ångest.
Jag funtar på att dra till Köln den 7:e för lite svensk kärlek! Moneybrother!!! Så om du råkar vilja hänka så är det helt okej så att säga!


PEACE

young folks

Jag tycker att det är okej att vara äckligt bakis idag. Jag var ju faktiskt i skolan. Kebab, knäckemacka och ägg är den perfekta lunchen. Godis och film är nog det enda som kommer hända innan jag blir människa igen. Men det är okej för det är ju värt det. Det säga att man bara lever en gång så varför inte sattsa? Freak! Ikväll blir det nog ausgehen igen, dock tror jag på dans mer än kareoke. För min dansabstinens är grymm och jag kan inte sjunga. Koolt. ...eller ett par timmar deg och sömn. Allt är relativt och nu ska jag bannemig DEGA mig igenom denna dag.

PEACE


ups and downs

Snacka om att denna dag har varit den mestuppochnedvändna dagen ever i denna stad! Trött och stressad i morse, en feting till seg och tråkig lektion samt lite urballning och eld. Kunde de 13 första timmarna av dygnet vara bättre eller? GOSH! Men chill chill! Efter lunch och kaffe så var jag på G igen! I mina gympadojer har jag spanat in en ny stadsdel i joggingtempo, jag har tröstshoppat (bah), jag har druckit kiwi/bananmjölk, jag har bakat äppelpaj till mina vänner och jag känner inte alls någon stress angående läxorna (JOOO)! Så den sämsta dagen blev en riktigt bra dag till slut! Tack och lov att man har så fina vänner!
image117
Här syns Danne, Björn och Lena. Carro fotar!
Annars så ryktas det om en galen utgång i morgon! Vi ska gå ut dubbel så hårt, iksom två utekvällar i en, då Lena kommer vara borta i utlandet hela helgen och vi kan ju inte parta utan henne! Vi måste ju anpassa oss, normen liksom. Och tänka på närvarolistan. Närvaron är a och o. Så i helgen blir det nog bara chilligt och degit. ...eller??
Nästa vecka kommer la familia hit! Fem hela dagar! Snacka om att jag har ycket att göra nu! Städa, shapa up mig själv, fylla kylen, städa lite till och bli drogfri! Det här klarar jag! Nu gäller det bara att se positivt på framtiden! Höhöhö Ska nog mejla em lååång TA MED ELLER ÅK HEM-lista till mina besökare! Här behövs kläder!!! Gosh!

Nej nu ska jag freaka läxor och spana på världsfreden!

PEACE!

little bit

Hej hej tisdag morgon! Här sitter jag och snorar i kapp med min tyska skiva. Det är kanske inte så kool. Men däremot var dagens brunch helt galet wow! Tack Carro! Det där med brunch har blivit lite av tradition av oss. Men jag börjar få prestationsångest då det är min tur nästa gång och färskt bröd har eskalerat till amerikanska plättar via äggröra. GOSH! Om några veckor komer Jenny och Jolanda förbi här, wow! Och det ryktas om att regerigen (mor & far) ska tillbringa syrrans sportlov här nere tillsammans med med henne, och mig! EH! Vädret är faktiskt grymmt här nere! Och jag är nöjd med mitt inköp av solglajjer förra veckan! Visserligen är det kallt vissa dagar men det gör inget då man kan gå i solen med en kopp kafe i handen och bara vara lycklig liksom! Hemma kanske ni tänker "pretty soon it will happend..." Och jag förstår, jag vill inte heller ha snö!!! Jag har träningsvärk också, fast är lite mysigt nästan! Höhöhö Fast snart ska jag bege mig mot skolan via Apoteket och Hälsokosten! Jag ska bli freak!

Peace!


RSS 2.0