Lisa inspirererar! :D

Idag kommer  hem till mig, och här ska hon bo tills på fredag! Det är vra tycker jag, då slipper jag vara ensam här hemma! Woho! Välkommen!
Idag fick jag också ett vykort på posten, det är skickat av världens bästa  och jag kom på att jag saknar henne! Hon är den bästa roomien man kan tänka sig!
Jag har fått ett annat vykort också, det är det största vykort jag någonsinn fått och detv är skickat av en av mina bästa vänner,  och hon är världens sötaste. Som socker liksom!
Just nu är jag hemma på Tuvvan men i helgen bodde jag på landet och så här ser det ut där  och bilden skriker barndom och sommar till mig! Jag gillart! Och jag hoppas att jag kommer gilla min nya stad lika mycket, jag ska ju flytta till , jag vet inte exakt men dit ska jag! Lycka!
Föresten, igår träffade jag  för en glass utanför centan. Det var mysigt! Och tråkigt att  (Lis och Lin alltså, men visst, CJ också såklart!) var där! Men det gick ju bra endå! Wiho!
Igår tog även jag och  avsked. Nu kommer vi inte ses på cirka tre veckor! Åh, min bästa vän juuu! Scheisse! Jag tror att jag måste ge henne mer tid, det känns som om vi aldrig aldrig ses längre! Hjärtat! (Oj, en tår i ögat!)
Det är många andra jag saknar, men est av allt är det nog !!! Och det är förjävligt jobbigt!!!!
Och  såklart! Och  vännen! Så tack och lov att jag på söndag får återse  i nästan 14 dagar! Livet är en fest trots allt! :D
Men nu ska None sluta hålla på så här, fastän det var roligt men jag har en heeeeeel del att klara av nu! Så vi ses va!

PEACE!

sjuklingen

Jag är hemma igen, från Götet, Småland, landet och så. Jag har blivit otroligt sjuk. Nej det var en överdrivt, men sjuk det är jag. I går när alla normala folk jobbade sista dagen på veckan så var det måndag för mig. Egntligen skulle jag behöva jobba hela helgen men idag kom jag inte upp ur sängen. Scheisse. Så en bra dag på jobbet, en dålig dag hemma... För hoppningsvis kan jag knalla till jobbet i morron igen. Och kanske kanske ska vi gå och se på bio också, den där Mamma Mia. Låter oerhört spännande. Eller så. Snart bär det av igen, jag ska ut och flänga, Öland är målet, Öland 24 timmar tur ovh retur. Kul, jag är lagom pepp (sorry Erika) med tanke på omständigheterna. However, snart är det läger, sedasn kommer jag hem och kanske vidare norr ut (Hej Lena!) eller kanske blir det en lite mer kontinental resa? Vem vet? Nu ska jag kurera mig, ät något eller så samt läsa en god bok (Snabba Cash!). Så ja, detta inlägg var väl egenligen helt värdelöst, liksom bara hej hej och hej då, men jag vet verligen inte vad jag vill skriva. Jo, att jag också gärna ville fira Smokey igår, och att jag gärna skulle vilja dansa med mina vänner i kväll, men nej det går inte. Jag saknar mina vänner och känner mig extremt ensam, jag är ju helt ensam hemma i lägenheten och det suger. Jag vill inte vara ensam, jag vill vara med er! Jahapp, caio då! Hasta la vista und auf widersehen! Tschüss!

P.s. Roberta (min enda läsare) har ju inget internet, så jag har skrivit allt detta i onödan eftersom att ingen endå läser det. Scheisse. D.s.

schweden, schweden

Jag är hemma i stan, jag har lämnat Düsseldorf, Tyskalnd, via Köpenhamn. Jag hade semester på landet i 48 timmar. Igår återsåg jag ett par goa vänner. Idag var första dagen på jobbet. Det är slitigt. Jag är långt borta från verkligheten. Köpt mig en aktuell allmenacka, ska börja strukturera. I helgen kanske vi ses, om du också springer på gatorna i min blivande hemstad. Jag besöker Götet. Snart flyttar jag. Om du inte gör något extra vagant i kväll, kom förbi på Tuvvan! Här sitter jag som en äkta svennebanan och kikar på Alkallsång på Skansen. Jag njuter av en gin och tonic, ohne gin också. Jag lär mig aldrig gilla den där drinken, tack och lov.

Vet ni att jag saknar er? Jag känner mig ensam.

Jag saknar someone special, men låtsas som om det regnar (så länge inte Fantomen genomskådar mig).

Jag funderar seriöst på att söka upp någon sorts läkare, på grund av mina magsmärtor som smyger sig på ganska så kraftigt efter varje intagenha måltid. Jag kvider, det smärtar. Någon som känner till var man vända sig? Och nej, inte husläkarn, det har jag inga bra erarenheter av. Vill inte ha det så här mera, jag vill ju äta hotellfrulle på Scandic utan problem hela helgen. Scheisse.

Nu r det mordjakt i Midsomer! Oh yeah, jag är en regular svennebanan, I am!

PEACE

RSS 2.0