Daugava <3

Att det är söndag idag visste jag inte om, eller jo kanske, men jag tänkte inte på det. I går somnade jag klockan 21 på soffan efter X antal timmars jobb i ett sjukt tillstånd. Efter en timme vakande jag och för att en minut senare återgå till djupsömn, fast i min säng. klockan 16:03 vakande jag idag. Eller vaknade och vakande, mamma drog upp mig ur sängen för att se om jag levde. Om jag lever? Ja det är klart att jag lever och idag är det mer påtagligt än på länge! Jag är sjuk, sjuk, sjuk! (Jag kan typ inte skriva sjuk en gång utan måste nästan altid skriva det tre gånger (håkanfeber)) Jag har i alla fall sjukanmält mig och ska inte jobba måndag och tisdag! Sweet heaven! Jag har redan jobbat två dagar den här veckan då jag inte alls måttt bra och tänker nog aldrig mer göra om det! Det är inte alls soft, och febern känns mer påtaglig än någonsinn bland de jäkla brödrostarna och stekhällarna. Suck!

Om jag är ledig på söndag så brukar jag faktiskt ägna dagen åt pluggande och städning. Visserligen behöver jag inte städa nu på ett tag efter storstädningen för nån vecka sedan men plugga, ja det borde jag verkligen göra! ^^ Fast jag tror att jag ska glida upp till centan och hyra en film istället... Jag tror att studier och sjukdom inte går lika bra ihop som film och sjukdom... Fast helst å skulle jag vilja få filmen i min hand utan behöva förflytta mig från min säng (laaaaaaat) så jag tycker att cdon.com borde satsa på hemkörning, 24h/dygn kostandsfritt! Det är en strålande affärsidée tycker jag! Och på tal om cdon.com så fick jag idag ett mejl (nej jag har fått 46 stycken, men bara ett från cdon.com) där de ville säga mig att de har 5-50% rabbat på typ allt! Jag tänkte "YEZ!" och tänkte genast klicka hem Lasses nya Daugava! Fast jag är nu osäker, då erbjudandetendast betyder -6% (vilket är cirkus 10 kronor). Vilket skämt! Men å andra sidan vill jag ju ha den och kommer säkerligen att köpa den en vacker dag! Yeaheyah...

Om du har någon huskur att dela med dig av så är den mer än välkommen, men tills nästa gång:
på återseende!

jag vill deletea deletknappen!

Här nedan följer en lista på saker som stört mig otroligt mycket idag:
- Överpris på busskort
- Min halva frisyrs förvandling, till hockeyfrilla!!!!!!
- Jullåtar i etern
- Allergireaktion
- Tågmiss
- Slavarbete
- Stureplansprofilerna och deras röra
- Närmre noll än något annat på lönekontot
Fast likt myntet så har denna dag haft två sidor:
+ Lunch med the Gang @ Momo's
+ "They have rain period in Gambia" (regnmens?)
+ Övningskörstillståndet infann sig i brevlådan och snart är jag på vägarna
+ Kaffe, kaffe, kaffe... Dagens bästa kopp dracks på Kulthosue (Finska tanten är så söt, haha)

Ingen inbördes ordning direkt men jag vill poängtera hur najs lunchen med tejerna var! Åh, skönare timme på dygent får man leta efter! En timme fördrev vi i de bruna och mjuka korgfåtöljerna samtidigt som ett anatl ämnen ventilerades. Ska bli najs att ses i morron igen! Party party in the Hammarby, oh yeah! (Då ska mina ben kläs i ett extremt silvrigt plagg av polyester! Woho! ^^) 

Nu är det inte heller långt kvar till jul. Om 84 dagar slutar jag skolan! Best ever! Om min huvudräkning fungerar så är det cirkus 90 dagar kvar tills family åker till Thailand också! Det ska bli himmalns najs! Bo hemma, helt enam i tre veckor, utan julmat (SKÅL!), utan julgran (YEZ!), utan mellandagsångest (hoppas...), utan mandel i risgrynsgröten (som jag för övrigt kommer dissa!!!). Julen 07 kommer inte bli någon anan lik.

(HÄR FANNS DET 23 RADER TILL MEN DE RÅKAD JAG RADERA! DE VAR DJUPA; FILOSOFISKA OCH SAKNADE SYFTE. POOP! NU SKA LIVET SÖKAS!)

HERRÅ!


rusningstrafik non stop

Hej hej tusen år senare!
Idag är det tisadg, eller nej. Klockan paserade just tolv och är numer cirkus 00:06. Jag tänker "Hej onsdag, hej mördardag! Varför sover inte jag nu?" Frågan är svår att besvara och jag har mycket att rapportera. Om hade haft ett eget radioprogram hade jag sagt att jag skulle berätta för er i etern om vad som hänt, men jag har ju inget radiopogram, så jag får nöja mig med cyperspacen. Eh he..he..

However. Helgen spenderades med the Ua folk! Det var inte som valigt, men lika underhållande som alltid. Kort sagt. Jag fick av Erika i lördags då vi firade att det var två år, två månader och sex dagar sedan vi träffades. Jag gillar presenten som beskriver mig otroligt bra och den är redan placerad på väggen ovanför min säng. Tack Erika! Vi firade dagen tillsammans med Johan, Madde och Marja också. Vi alla träffades samma dag ^^ Eller nej, Marja har vi kännt en eller två dagar mindre än Johan och Madde. Fast vi gillar henne ändå. I lördags åt jag även en väldigt god pastarätt med skaldjur. Skaldjur i alla ära men kräftor stora som elefanter och med skräckinjagande klor är inte min kopp av te! Hjälp! Nu vet jag det i alla fall, lärorikt och en erfarenhet rikare! Woho!

Vi såg Ett öga rött på en fin biograf i stan och jag tycker att filmen var grymmish brao! Jag gillar när filmer väcker känslor. Humor är altid kul och att gråta till film betyder mycket för mig. Orkar inte recensera eller något i den silen men filmen är defentivt sevärd! Att tänka på är dok att den är en fri tolkningav boken, men som sagt är den grymmt bra ändå!

Annars då. Jo, jag har ägnat tid år bland annat skolan, jobbet, "nya" datan (yeah), Amandas resedagbok (sounds gräjt i Asien och jag liksom lockas av det där livet, livet i en ryggsäck jorden runt), inköp och annat. Jag har låtit frisören kapat halva mitt hår. (välehövt efter fredagens hemmafix, hahaha) Skulle jag i skrivande stund skapat en kontaktannons så skulle jag beskriva mig själv som en kvinna med ett halft hår men är njöd ändå. (Man ska vara överpositiv i sådana där texter har jag fått för mig)  Ja, så 300 riksdaler fattiagre och med en halv frisyr ska jag nu leva vidare. "Jippi!" Jag har även införskaffat vitaminer och mineraler på burk. Det var ett råd jag fick av Alex i helgen, en natt då vi drack te och ventilerade liv. Hoppas de har den effekt jag söker, för de var dyra ^^ (Alex, fick du mitt bildmeddelande?)

Jag ska har bestämmt för att ha en vit månad nu. Egentligen utan anledning. Det är ju inte så att jag konsumerar alkohol i extrema mängder, men jag vill testa på. Om jag kan motstå. Om jag är stark. Jag ska även tacka nej till det studiebidrag som csn vill ge mig den här hösten. Visst vore det heeelt okej och väldigt varmt välkommet med 1050 kronor extra i månaden men å andra sidan vill jag inte utnytja en av mina tolv terminer. Det känns onödigt när jag inte vet vad jag vill göra i framtiden. Hmpf. Eller så kanske jag ska tacka ja, i alla fall. Det vore ju inte heller helt fel att kunna lägga undan de där cashen för att senare kunna göra någt speciellt med de... Fast åh. nej jag vet inte... Om jag någonsinn kommer aktivera mitt gula studentkort så kanske jag utnyttjar ett par rabbater någon gång och kanske tjäna lite cash. Kanske. Poop!

Nu ska jag sova, jag borde ha gjort det för flera timmar sen, för när jag vaknar så inleds mördardagen. Den är full av saker att göra och jag kommer att gå på 100 non stopp mellan 07 och 00. Wiie! Ska nog inleda morgonen med att ringa brorsan och höra hur han mår, hur det var i Amsterdam och om jag får hyra/låna/inta hans gäststuga, den som är placerad på hans tomt i mitten av skogen, den stora skogen i Ingenstans. Hoppas att han är villig att deala! Jaja. I och för sig så har jag ju införskaffat en ny bok som jag kanske ska smaka på innan ögonen intar standbyläge för dagen.

Peace and love!


hairdresser on fire

Okej, jag klippte min egen lugg, jag ser nu ut som hej-kom-och-hjälp-mig-eller-nej-jag-dog-visst! Jag vill att The Smiths - Hairdresser on fire spelas på min begravning, som för övrigt kommer äga rum i morgon. Lova att den spelas! Jag kokar! Fanfanfan!

image84

HERRÅ!

Oj vilket väder! Solen skiner ju! Är det nu jag ska känna lite ångest för att jag sov bort hela dagen när solen skiner? Nej, jag har ju varit vaken länge nu ju! Men vad är det då för känsla som gnager inom mig? Jo, jagverkligenspringafyrakilometerinteförnågonannansmenförminskull-ångesten. Woho ^^ Eh nej. jag ska har ägnat morgonen åt kaffe och tidning, ganska uttjatat och rätt så frustrernade. När man ändå är uppe i lagom tid så gör man inget av dagen! Gah! Ofräsigt som syster skulle ha sagt. Suck.

Annars så känns det om jag bara trampar runt på samma ställe dag efter dag... Skola, jobb, sova, skola, jobb, sova... Det är ett ruttet mönster och jag är urless på det. Jag undrar förtvivlat vad jag ska göra åt saken. För det är ju inte så att jag har all tid i världen att söka nya jobb eller något annat att sysselsätta mig med när jag inte ens hinner göra mina läxor på mina lediga dagar. Och ja, lediga dagar är ett kapitel för sig. Idag är jag totaly ledig. Inget planerat mer än att sy upp byxor och äta lunch. Kanske borde jag avse lite tid åt natur b-plugg, men bara kanske. eEh!

Igår åkte mitt gamla lag på träningsläger. Jag vill också. Det är så mysigt att springa runt i de norrländska skogarna, äta massproducerad mat, sova i knarrande sängar med hårda madresser och det är faktiskt mysigt att känna träningsvärken i si så där tyyysen timmar efter alla ispass. Eller jag skulle nog vilja soringa snabbt, snabbt, snabbt runt Zätas hinderbana eller stå mellan puckskjutarmaskinen och en vägg. Yeah! I alla fall, jag och Cecilia hann med en lunch innan de for. Den föll oss inte i smaken då vi inte var några direkta mästerkockar i går, heahhehaha Åh, varför skiver jag så meningslösa saker?

  - Retro

Jag ska skaffa mig ett liv,
herrå!

murder on my mind

Jag är på tok för trött för att ska vara måndag. Suck. Som vanligt försov jag mig, vilket (som alla andra dagar) resulterade med en försening på cirkus femton minuter till skolan. Sämst. Men lite glá var jag i alla fall när jag rajdade min bajk hemmåt med provresultatet i väskan. Min lärare är lustig och jag lyckades få mer än hälften av maxpåängen! Woho! Jo men annars då. Jag valde i morgonstressen att klä mig i mördarjeansen (de är för tighta för mitt eget bästa). Jag kan knappt gå och det bästa är att ha de uppknäppta. Visserligen är det inte så retro att gå med uppknäppta jeans i skolan, så jag pinades. Uh! Ska man vara fin så får man ju lida pin. Aj! Oj, nu tänker ni typ: Hej hej modeblogg! Men nej, jag var bara tvungen att skriva hur dryga mina snyggaste jeans är. Punkt. Det är riktigt höstigt ute nu och min jacka börjar bli för tunn för att kunna skydda mig ot de kyliga celsuisgraderna utanför dörren. Men dum som jag är så fortsätter jag att frysa och nu har jag ont i halsen, igen! Uscha! Jag är ganska jättemycket otaggad för 8 timmars arbete och att jag kommer hem efter tolv får mig bara att känna mig ännu mer omotiverad. Å andra sidan så är pengar det jag behöver för att lunna springa här ifrån, så... Ja! Jobba, spara, fly! Just nu ser min ekonomi inte överdrivet vacker ut, eh hehe :C
Slöskonto 5,62 sek
Sparkonto 3,00 sek

Hur dålig är jag inte?

However, nu ska jag dränka min hals med te, dra mig mot Kulthosue för att lämna tillbaka den föresenade (ja, igen!) tidningen om Moneybrother och styra stegen mot Årsta. Hej, hej Motivation?

image82

Herrå!

vänskap och andra lustiga saker

Jao, Erika vet du vad? Det faktiskt ganska exakt på datumet två år och två månader sedan vi stod på Aralnda just idag! Koolt va? Tänk vad fort tiden har gårr och på allt som har hänt! Sjukt! Bara för att vi pratade i telefon idag känndes det som om du var kvar i Sollentuna och att vi morgon skulle ta en spontanshoppingrunda med tillhörande fiks. Men attsingen. Jorden är rund och du finns på andra sidan! Sist vi träffades var vi ju på Ikea. Tror du seriöst att jag sytt mina kuddar än? Hahaha! Nej precis du känner ju mig! ;) Jag blev lite stressad och avvarade en halvtimme åt tyg, kuddar, trådar och en sur symaskin! Woho! Nu överraskade jag dig allt! Det tog inte alls ett halvår att trixa ihop de ;)
  Lalala!
Men i alla fall, jag fick en liten idé! Ett antal foton i kronolisk ordning från juli -05 och frammåt, bah!
  
Alla @ Camp Danaheim, Pirater 4 life & sista morgonen i Danmark!
    
Segelbåt och solsken, Klätterapor eh hehe, sist partyt last summer
  
New Yor, New York... :)
 
Studenten!

Oj, det blev ganska misslyckat... Jag har inte så många bilder som skulle behövas för att kunna beskriva de här två åren och månaderna ;D However
jag tror att du har typ tysen bilder mer än mig. Men jag försökte i alla fall! Vi ses på fredag eller lördag honey! :D



Annars så har jag ägnat dagen åt storstädning (seriöst) och andra söta saker. Inte pluggat alltså. Oh hell. Måste väl ta tag i det snarast möjligt. Jag som skulle fika hos farmor idag, men nej nej... Jag städade mellan 9 och 17 ju så tid för eftermiddagsfika fanns ej... :(
Jag kom fram till att jag äger 35 par skor som även kan användas. Sedan vet jag att dett finns ett antal par till, fast de orkade jag inte räkna... Lustigt. Jeans har jag och tyyysen av. Likaså väskor. Jag är tokig.

Idag pratade jag och mamma om att flytta hemifrån, typ
Mamma: Men du har ju det mesta, till och med fins badlakan!
Jag: Åh jag vet! De är världens finaste! (Randiga från favoritmärker Marimekko, lala)
Mamma: Använder du inte de här hemma då?
Jag: Va? Är du helt tokig eller? De är mina finaste och de ska jag bara se på, aldrig använda!
Mamma: De som är så fina, vi kan ju dela på de hela familjen!?
Jag: Du är ju tokig!
Mamma: DU är rokig!
Jag: Du rör inte mina badlakan, okej?
Ja, mamma och jag är interna ibland. Det här var hur kul som helst och vi typ dog av skratt två sekunder senare, hahaha! Medans min syster bara skakade på huvudet! Heahehahahe!

Följande bilder är från gårdans middag, taco + soffa + hockey + systrar! Woho! Jag kände mig som en ungkarl, typ. Middag i soffan, benen på bordet och hockey på teven! Höhö! Fast å andra sidan så vet jag inte hur ungkarlar känner sig, men jag kan tänka mig. Ganska misserabla. Kanske.
 

Annat som är status är att Moderniteter-Amanda har lämnat ett fotspår i min blogg! Jag är typ koolast nu! Ballt!

Peace!

det är tomt

...för det finns inga ord som kan beskriva tomheten,
avsaknade av någonting,
detsom finns här är ingenting


och jag








Jag har bränt handleden på brödrosten på jobbet så det ser ut som om jag lekt med kökskniven.
Jag och min syster hade det trevligt i kväll. Vi åt tacos och var kreativa med symaskinen. Men hon lämnde mig för sina vänner. Jag är helt ensam. Fantomen umgås med ja alla vet vi vem. Erika bor på andra sidan jordklotet. Roberta verkar vara borta. Lika så alla andra.

Jag tror att jag ska hålla ensamheten sällskap med glass och kolasås framför teven, i pyjamas, sova på soffan och låtsas som om det regnar. (Oj, det regnar visst på riktigt) Nej men jag menar, jag ska försöka intala mig själv om att jag världens ballste, koolaste och stakaste kvinna. Någon gång kanske jag går på det och känner mig som Stålmannenkvinnan. Det spelar ingen roll att jag vet att jag kommer grymmt besviken när jag upptäcker att det inte alls är så det ligger till, men jag skulle kunna ge vad som helst för att få känna den känslan. En liten stund. Bara nudda lite. Ingenting är ju verkligt ändå, så varför får man inte drömma?


...

i <3 n.y.c

Idag har jag min första sovmorgon på typ tyyysen år. Det var najs. Sov en timme längre n vanligt och kan nu dricka mitt kaffe i lugn och ro (visserligen måste jag stressa iväg om typ en kvart m,en ändå...) Jag läste i dn om Ground Zero och planerna där. Shit. Jag fällde en tår. Det var helt sjukt, utan anledning liksom. På en av bildrna såg man vart vi stod i vintras och tittade på bilderna, lyssnade på mannen som berättade, försökte samla sig men var ganska tagen ändå. Sen shoppade vi, Amanda skulle hoppa upp på en sten och ramlade, vi blev hadde av några snubbar som ville sälja godis, vi var i en jättestor skivaffär... Vi gick också åt fel håll i tunnelbanan, den som ligger pårecis under Gurond Zero. Helt sjukt. Man såg på bilden exakt var vi stog. Sjuk sjuk sjuk.
(http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=691075)

 

However, igåt skulle Fantomen köpa nya jeans. De skulle vara svarta, av märket Acne och vara perfekta. Visst låter det bra? Hela eftermiddagen skulle lätt kunna sammanfattas i bok på typ 700 sidor! Bah! Till slut kom hon hem med sina svarta och helt perfekta Acne och jag med typ tyyysen fynd! Åh, jag som är så fattig! Men en jag fick en gratis fika på 7elevn så det var bra!

Erika, när åker vi tillbaka till New York?!'

Running!


retro

Jag är kass, för jag visste inte att etanolbilar indirekt drivs av solenergi och inte heller hur man skulle kunna sammla på metangas. Kass kass kass! Ja, så på mindre än en timme var jag ute ur skollokalerna och på väg hem igen. Åh, vilken underbar start på den här veckan! Livet leker och solen skiner! Jag har sömnproblem och inga pengar till ett par Acne-jeans. Men på söndag (eller var det lördag?) ska jag och pappa förhoppningsvis gå och se på hockeylegenderna, Sverige mot Ryssland - det är så 80tal! Inte för att jag var född och kunde uppleva det hela back in the days men är liksom en kul grej! http://www.globearenas.se/browse.asp?scat=14&sdate=2007-09-01&ltext=S%F6k+p%E5+text&stext=&imageField.x=24&imageField.y=4 Fast lite pinsamt är det ju att det enda jag känner till om Börja Salming är hans hockeyutrustning och då menar jag inte hans egna som han använde utan det märke som han står för. Hmpf. Hans byxor var i alla fall fett najs jag var 14. Koolt.
However, det är veckans höjpunkt. Annars så står samma gamla skitsaker på schemat, skola, jobb, plugg, skola, jobb, plugg... Sämst ever tycker jag.

Nu kom pluggångesten. Varför har jag inte fokuserat på det här provet i fjorton dagar för? Jag vet att jag brukar vara ute i sista sekund, men nu började jag ju inte ens plugga innan provet och nu är det över. Jag är kass. Kass.

Åh, jag hatar att jag gör så tråkiga saker hela tiden. Jag vill ju göra helt andra saker. Jag vill engagera mig mer i UA, jag vill skapa världsfred, jag vill bort här i från, jag vill inte vara ensam... jag vill, men ändå gör jag inget åt saken.




Peace!

aj som fan

Ännu en dag har paserat, klockan är åter igen över midnatt och ja, jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Det är för mycket att svälja. Jag har för mig att lördagen nu har blivit söndag. har jag rätt? I min värld finns det inga veckodagar längre, jag  ser bara dagar, dagar, dagar... Idag (lördag) hade jag en emo-mössa på mig (onödig fakta) men jag tycker att det var skoj. passade mitt humör, haehahea. Jag "råkade" dissa mr X, mot min vilja missade jag Håkan på Grönan och jag är i allmänhet urless på allt och alla. När jag åkte hem idag satte sig ett par bekanta på säterna brevid mig på pendeln. Jag typ dog, ville spy och försökte andas normalt. Tack och lov att jag lite diskret kunde dra upp volymen på mp3n, låtsas sova och slippa hälsa. Nu snackar vi ångest i nivå med Lång-Björns axlar och lite till. Jag sprang hela vägen hem. För att finna en tom lägenhet. Jag är helt ensam i natt. Det är ganska tråkigt, för jag skulle nästan kunna kapa min högra hand för en kram av en vän. Jag borde i och för sig verkligen sova nu, om mindre än sju timmar börjar mitt nio timmar långa arbetspass och jag ska även hinna panikplugga halva natur a kursen innan det är måndag. Jag är dålig. Fast å andra sidan, om min högra hand var kapad nu skulle jag inte vara lika ensam som nu och inte heller kunna jobba i morron (hurra!) vilket betyder att min pluggtid skulle kunna maxas. Logik är inte min starka sida, men det där var fyndigt.

Nu är det höst. Det är tummen upp enligt mig. På gott och ont.

Aj und bye

stål, legering med järn som huvudbeståndsdel och en kolhalt mindre än 2 %

Ibland känner jag mig som Stålmannenkvinnan och andra gånger gör jag det inte, verkligen inte. Idag var en sån dag, då jag fuckade allt. Men visst, det var huuuur kuuul som helst - inte! Utan batteri i mp3n, utan motivation, någon timme sen och helt förvirrad flängde jag runt halva Stockholm. Solna, Odenplan, Årsta och äntligen kära Tuvvan!  Känns skönt att äntligen vara hemma, jag är rätt sliten... Det finns inte tid till allt jag vill göra nu för tiden. Det som hinns med är bara en massa måsten och jag försöker vara ansarsfull, dock utan resultat. Av fem möjliga mornar den här veckan har jag försovit mig, av fem möjliga kvällar har jag inte gått och lagt förens det nya dygent har kommit i kapp mig, alla fem dagar har gett mig möjlighet att börja om men alla chanser har paserat utan att ha blivit tagna. Jag är nog ingen kvinna av stål. Jag består nog mestasels av inkometetna hjänceller, tvivel, fett och ångest. Men hey, vad bryr du dig om det? Nej jag tänkte väl det. Sa jag att jag inte alltid är ärlig också? Mot andra och mot mig själv. Jag vill inte vara någon flickvän, jag vill vara ung och... eh fri! Jag är ingens flickvän, och om jag vore det så hade jag varit en usel en. (Punkt)

Nu ska jag sova hårt, lika hårt som stål.

Bang, bang

pussycat

Jag funderar på en sak. Eller ja, flera tusen egentligen, för den här dagen är en rörig en och många tankar har tänkts. Men i alla fall, det jag specifikt tänkte på nu är den här låten Hitten med Those dancing days. Alltså, den är helt okej, en bra låt liksom. Men varför döpa den till Hitten? Själva låten är lite för lam för den titeln i min mening. Hm... Ja, det var en av alla tankar. It aint easy these days, typ. Mycket att tänka på, ta ställning till och reagera på! Suck, typ. Jag vet vad jag vill göra, jag kallar det visioner. Än så länge befinner de sig på ett realistiskt plan, men man vet aldrig var de slutar. Jag och mina fixideér liksom. Men men, det går som det går och förhoppningsvis i rätt riktning. Annars så finns det ju typ tyyysen andra saker jag kan göra i stället, kanske jobba på Donken hela mitt liv och aldrig sluta läsa två natur kurser pararellt. Jag som äääälskar naturvetenskap så jädrans mycket. Eh. Jag har i alla fall kommit på varför jag fick så usla betyg på gymnasiet och att det egentligen är meningslöst att läsa om samma nedrans kurser nu, för jag är fortfarande lika ointresserad och på tok för dum för atomer och celler. Bye bye naturtankar!

Andra saker som inte väcker särskilt stort intresse hos mig just nu är bland annat förhållande. Sådant med kärlek, känslor och två partners. Jag spyr. Å andra sidan är jag också för feg för att visa det och liksom glider med. Idiot! Jag känner mig lite som en tecknad gubbe, som står inför ett moraliskt val, med en ängel på ena axeln som ber mig att vara ärlig mot mig själv och den inblandade och med en djävul på andra axeln som befaller mig att vara elak, mean as hell, mot mig själv och den andra. Skumt. Jag är dålig.

Jag är också ganska dålig på att göra mina läxor, städa mitt rum, komma i tid till skolan, koncentrera mig på jobbet, äta rätt, supa i rätta mängder, undvika läskigheter, vara omtänksam o.s.v. o.s.v.... Listan kan göras låååång... Hm.

Pappa kom hem idag i alla fall. Först saknade jag att han inte bott hemma på senaste tiden och längtade efter att han skulle komma hem på riktigt. Men redan efter en lunch (indisk mat är gött) och två timmar hemma är jag irriterad och oändligt trött på den traditionella familjeformen. Suck. (Jag tänkte skriva kärnfamiljen, men kom på att det är en vag betydelse idag, väldigt passé och oexisterande now a days ^^)

Ja, jag är förvirrad och jag känner mig lite off road mest hela tiden. Kanske ska skaffa mig ett liv?

Peace!


a new chance

Den finaste fiksen ever

it's been hurting all the way with you, joanna

Åh hell typ. Jag hade planer på ett inspererande och peppande inlägg om helgen och framtiden, om Alla olika - alla lika och allt engagemang, om ungdomar och lika värde. Men något stoppade mig. http://www.youtube.com/watch?v=Dn6kGzRSjhU Kalla mig tragisk eller töntig men jag hatar det. Varje gång jag hör, ser eller hör om talas om den spyr jag, typ. Nu är jag sur. (Alltså, The Hives är världens bästa band, men varför göra så här???) Och jag gillar inte youtube heller, det är som knark och knark är bajs. Som den offentilga (ja, det är så) person jag är så har jag ju ett ansvar, jag ska vara en bra förebild - knark är bajs! Och youtube likså alltså. Logiskt? However, http://www.youtube.com/watch?v=RhErLH2uRKg är vacker. Ja, allt Lasse gjort är vackert om hösten. Hej hej höstdepp ^^

Meningen från början med allt det här var ju inte musik och hyllningar och hat. Nej, det var om oss, ungdomarna, framtiden och vad vi vill. Jag ger er en länk och hoppas att ni tror på oss! http://www.mobileportal.se/default.aspx?xid=1&si=aoal&m=web Tar er tid, det är en win-win chans! Det här är i och för sig bara ett par korta ord, jag hade velat skriva mer men jag är utsugen. En tuff vecka ligger framför mig och nu ska jag plocka fram skolböckerna, vänta på syster. Vi ska dricka te, jag vill berätta för henne om livet och hon kommer säkert berätta allt om Florence Valentin på Gula Villan. Fast jag är olidligt trött, lite halvsjuk och vill gräva ner mig själv under dubbla täcken med långkallingar och lyssna på Winnerbäck... Söndagsångest? Ja.

Den senaste tiden har inte motsvarat mina förväntningar och jag börjar tveka...
Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?
Men som vanligt så accepterar jag läget, biter hårt i tungan, skriker inom mig och ler så brett jag kan. Det är nog därför jag har så svårt att lita på folk, för jag vet hur lätt det är att le och va glá, liksom bedra. Eller så beror det kanske på de där sveken, de är få men det så ont. Att någon man litat på så mycket, någon man anförtrott sig till, någon man trodde att man kunde lita på bara vänder en ryggen. Det skrämmer mig. Och kärlek är ingen lek för mig. Kan ingen lära mig reglerna, jag ger upp det där nu. Love will bring us down



Det tar aldrig riktigt slut, så vi ses

RSS 2.0