bigger hole to fill, på riktigt

Jag är lite orolig i dagsläget. Tänk om The Hivesbiljetterna är slutat innan jag har råd att köpa! OMG! Deras nya skiva är grym! Den är typ orealistiskt bra, eller ja, i alla fall med tanke på att jag tänkt rådissa de. Heaheahaha I dont know why! Idiot! :D Ja ja, det löser sig!

Jag var nära på att boka en resa idag, från stan till Solle. Det var nära, men datumen vr inte uppkollade ordentligt, från bådas sida.. Hoppas det bir av! Kankse inte denna månad då jag insåg att det är tufft att bli vuxen! Erika, här kommer något som förstör mina möjligheter för en Norrlanstripp: 1400:- kostar det per halvår att spela hcokey i min klubb! OOOH dra mig på trissorna! Jag har i hela mitt liv inte aft en tanke på att det varit (ÄR) dyrt att spela hockey, men shit, snacka om en tackling from behind alltså! Tidigare har jag ju haft mor och far till sådana kostander, men inte nu, för nu är jag ju såååå vuxen och tjänar sååå mcyket pengar! It sucks! Överraskningskostander är inte min bästa vän! Och datakontot vill jag inte röra, för en data behöver jag och hockeypengarna ska betalas senast i morgon! BAH! Så sen har jag cirkus 300 svenska riksdaler att leva på till och med den 25:e november (månanden som för övrigt inte börjat ännu). Erika, hoppas du inte blir besviken på mig nu... :(

Jo men visst, annars rullar det på. Jobb, skola och sådant dära... Lagom vanebrytande, typ. Kanske ska äventyra det hela med en kopp te istället för kaffe till kvällens film? Jo men visst! För i kväll ska jag äntligen ta och se Breakfast at Tiffanys, efter att ha somnat innan förtexterna är slut två nätter i rad nu. Eh, he! Det känns som en lagom avrundning på den här dagen, som faktiskt varit lång och slitsam! Typ. Ja, om ni vill veta så har jag hunnit med 13902 steg idag! Ojojoj! Stegräknare is my new best friend, omg!

Roberta: om cirkus 32 minuter är du 19 år! Stort grattis idiot! :D:D:D


Peace!

you dress up for armageddon

image90
The Hives - The black and white album
Jag är såld.

här hemma

Det är rätt likt mig att vara pigg som en lärka vid denna tidpunkt. Och det är väl nu man ska ånga sig att man sitter hema och häckar i stället för att härja på stan i bästa vännerlag och med en öl handen. Visst, dt vore najs, men watta, det är ju en dag i morgon också. Just nu känner jag mig rätt sliten också. På grund av allt jag gör och inte gör. Ja, det är väl också en avgörande anledning till min "mysig hemmkväll"... Efter tyyysen timmars arbete så har jag ägnat hela kvällen åt att försöka komma igång med städningen av rummet. Jag är helt värdelö på det. Men jag måste jag ha avslutat hela mitt mission i morron innn nio, på morgonen! Då bär av det av mot jobbet och nästa gång dessa väggar återses är på söndag, sent. Det är jobb x2, fezzti och spelning på g denna helg och på det är det ju löning också... En av mina roligaste arbetskmrater slutar på söndag, och det ska firas eller vad man säger, med en sjuk fezzt i Rågsved (Ebba Gröns hemland ;)). Det är kul på ett vis, lyllos honom som slipper slava med oss andra i fortsättningen, men watta, hur tråkigt blir det inte nu liksom? Ännu tråkigare är också att han är numer två på typ två veckor. Omg (mitt nya ord), alla bara försvinner och jag är rädd för att jag är kvar på samma ställe om trehundrasextiofem dagar. Big oh no! Visserligen förgylls min arbetsdagar av de roligaste, sjukaste och mest irriterande arbetskamrater man kan ha men seriöst, vad är det för arbete jag går till sex dagar i veckan? Hej hej ångest, en kopp kaffe på kakan tack! Hoppas att Düsseldorf blir av!

Omg, annars är det inte ens två månader kvar tills dess att jag är ensam hemma i tyyysen år! Nu börjar jag bli lite kluven där! Kommer sakna family asmycket, har jag en känsla av! Haha! Jag har redan köpt en födelsedagsprelle till syrran och letar efter den billiagste long boarden jag kan hitta, så att jag kan g henne den i julklapp! <3 Och mamma, hon ska få en sak som jag inte kommit vad det är ännu! Mammas julklapp är alltid svårast. Pappas däremot är alltid sjuk enkel, han vill alltid ha snälla barn oh vi lla vet att det aldrig kommer hända! Haha Men ja, det betyder att den klapp han väl får inte behöver vara lika genomtänkt eftersom att man aldrig kommer kunna ge honom det man vill ;) Baah! Och bror, ja, han har nog en hel flyttkartong fylld av kassa skivor han har samlat på sig genom åren, från mig, och pappa, och syrran, och mammsen... Fast å andra sidan önskar han sig aldriiiig någonting men brukar bli glad över ett extra varmt underställ till vintern.

Men nu ska jag slå slag i saken, jag ska städa klart mitt rum för att sedan drömma sweeta drömmar om festoutfits, löpartights, öl, stegräknare och ett silkonfodral till min mp3! Woho!

Peace och trevlig helg gott folk, förhoppningsvis på återseende i nästa vecka! Håll ut, jag kommer alltid vara vid er (internet)sida! Herrå!

En bild bara:

Homwboy-Alex & Ugly-Joanna dricker ljumna 3,5or utanför Ollan på Stockhoms central, sommaren 2007 och nu, just idag saknar jag de få vilda dagar jag levt. Den dagen var vild! I will send you some extra peace Alex! (Och självklart Amanda också, som också var vild den dagen, fast du får räkna med förseningar, du som befnner dig på andra sidan jorden ^^)

en olöslig ekvaktion

Det börjar bli löjligt jobbigt nu, dyngsrytmen alltså.
Helt twistad och alldels för klen,
få timmar och mycket att göra

Självklart är inte försovningsvanan pasé utan snarare mer vanlig än någonsinn
Likså vakna nätter och film eller musik fram till fem på mornarna
Helt hopplöst skulle jag säga

Men ikväll är jag i alla fall hemma,
med en kopp kaffe och Bo Kaspers
står jag inför det värsta utmaningarna av de alla
städa rummet

Jag har fram till tio i morgon bitti på mig,
då ska jag vara på väg, jag lovar dig Sanna!

Men också boken på 300 sidor om en blond amrikansk aneroxiabrud ska avslutas (som inte ens är påbörjad och dessutom borttappad), saker ska skrivas ner, kläder ska tättas, öl ska fixas, kök ska diskas, kilometer ska springas och timmar ska sovas.

Det är en olöslig ekvaktion
Allt det jag gör

Erika, mitt veckobrev postas inom en snar framtid, hoppas du har överseende med det! (Du kan alltid se det som en utmaning, att vänta alltså ;))


Modeblogg om TPL

Det verkar vara någon sorts trend,
det där som alla tjatar om,
om att vi har sett bättre dar,
om hur dagarna går på repeat,
om höstmörkret och få soltimmar,
om brist på motivation och mål,
om tid som inte räcker till,
om stress som biter en i magen
och om ångest upp till öronen

Jag tror jag håller med,
till och med jag,
som egentligen inte alls gillar själva grjen med trender och hur vi blir så styrda

Jag tror jag ska kalla den här trenden för TPL,
Mimmis ord det där, men ack, det stämmer så väl,
TPL betyder trött på livet
Och det verkar vi alla vara nu för tiden

En del kanske påverkas av hösten,
andra av stressen
eller tristessens plågor

Jag hoppas att den är temporär
och försvinner illa kvickt
för jag är less på att vara TPL

Det är en dålig trend!

Är det ens en trend? Är jag fast i detta träsk för alltid? Jag kommer säkerligen drukna

Om tiden vill ifatt så kanske vi ses igen, men nu är allting väldigt instabilt och otajmat.
Förut levde jag livet, tillsammans med alla andra,
nu går jag ensam genom varenda regnskur.
Vi ses om solen skiner igen!


:(

Min hockeyklubba gick sönder idag
Ingenting matchar nu för tiden, över huvud taget
Jag menar, det är dålig tajmning

  
På återseende

A.K.A I-D-I-O-T

Jag dog på jobbet. Det var inte kul. Alla tyckte att det var skoj att retas och driva med mig. Och jag gick på allt. Hej hej blondie liksom. Jag missade tVå bussar på vägen hem och när jag väl klev av tåget så märkte jag att nån jäkel bombhotat min cykel, skruvat bort sadeln (som jag hittade) och tömt mina nypumpade däck på luft!! IDIOTER! Ja, det finns bara ett ord år sånna idioter och det är just idoter!!! Jag ville bara skrika. Men jag fick syn på Jocke istället. Jag insåg hur schysst han kan vara ;) och vi pratade på om skola och jobb och sånt där man pratar om. Sedan skiljdes vi åt. Och med ens kom tårarna. Så jag såg ganska suddigt sista biten hem. När jag kom upp för trappen berättade jag ivirgt om världens kassaste måndag och min kvaddade cykel för pappsen, och han sa typ "men oj då!". Än en gång var min första tanke "Idiot!". Jag orkar inte fråga pappa om han betalde cykelförsökringen i sommras som jag tjatade på, kom ju flera påminnelser. Men då han sa att det kanske inte ar värt det. Nej men nu då, nu när skadan är skedd? Idiot.

Roberta är också en idiot, men inte på samma vis som ovan mänmda utan på vårat lilla vis. Haha! ;)

Peace idiots

åh vilken underbar dag!

Inte heller idag dog naturkunskapen, hej, jag är död as hell! Alldels för få timmar spenderades sovandes i natt, och desstu fler åt den gröna boken och sökande efter upplysning eller nått. Jag intalade ig själv att något måste ju vara kul och roligt att lära sig i den där boken, men nehej, Så ja, det gick åt helvete hela skiten! Och att läraren liksom hintade att jag skulle få "bara" g i kursen så är jag nu aslack! Har läst om hela jävla skiten utan resultat! GAH!

Så resten av dagen har jag varit sur, ätit min middag till lunch så att jag inte har någon middag i kväll på jobbet, svurit över allt för många modebloggar och dess innehåll (fansilösa) och sovit ett anatl timmar. Lagom lång sov middags-tupplur. Den var najs. Nu dricker jag eftermiddagskaffe. Och för att muntra upp mig själv så lyxade jag till det med lite vispgrädde på toppen av muggen. Fast det är fett äckligt och inte alls speciellt lyxigt...

Vet ni att et riktigt höstkallt ute nu också? I och för sig är det fett najs, men eftsrom att min bästa mössa är på rymmen så är det nte alls speciellt najs. Idioter.

Ja, min dag är nog väldens bästa (inte) och jag kommer med största säkerhet glömma mina arbetskläder hemma för att sedan tvingas jobba naken hela kvällen!!!

Jag älskar måndagar mer än något annat!

Herrå

dö naturkunskap, dö

Mina två tydligaste känslor just nu är stress och ilska. Jag är stressad eftersom att jag har apmycket att lära mig på ett få anatl timmar och jag är väldigt ilsken, dels eftsrom att jag börjat plugga så sent men också för att naturkunskap är så förbannat svårt och ointressant! YTDQYGMSYDLBYQWUT"B#/(TYGDHVBD okej?

it will not happen here

Här sitter jag och funderar. Jag funderar inte på kväves kretslopp eller något annat som jag bör, men en massa andra saker. Typ Sveriges finaste skinnjacka, som är min, på pizza och hur gott det är med hemlagad, på pengar som inte existerar mera, på släkten och kärnfamiljer och familjer i allmänhet, på bilar och trafik, på trasiga skor, på män och Tyskland, på svarta kläder, på tradera som säljer sjbiljetter, men allra mest på Moneybrother! Åh fuck! Jag som trodde att det var om en månad, men nej nej! Det är ju idag! Märkte jag igår. Och så kart så är alla alla alla biljetterna slut! Inte alls bra! Fast å andra sidan så shoppade jag upp alla mina cash idag så jag hade og inte haft råd att köpa biljett på tradera eller blocket i alla fall. Allt är så dumt! Eller typiskt mig att hamna i sånna är situationer. Fast min skinnjacka är ju faktiskt fin så.
However, idag mår jag bra igen! Woho! igår var det rena mördardagen! Det var gött at bli bjudn på fin resturang och så igår emn det tog på krafterna att vara social osv med tanke på omständigheterna, haha! Ja, i januari ska vi från Sthlm åka ner till Småläningarna... Gah! Det tar aldrig slut! Släkten är värst liksom :P Fast  andra sidan kanske ja inte ens bor hemma i Sverige då? Gah, nu blev jag nervös igen! Måste skynda på med alla ansökningspapper... Och plugga, det är faktiskt prov i morron och jag har inte börjat ännu. Bad bad..
image53<3<3<3<3

oh my good i cant belive it!

Hej hej kära dagboken!
Igår, när det var fredag, var jag ledig från jobbet och det var nog det bästa som hänt på länge. Jag hade då tid att besöka syon, dock utan större resultat. Eller det finns väl, inom mig. "Oh hoj vilken drivkraft och energi" Not! Typ. Jag hade också tid att över som jag kunde spendera på Fria! Jag åt bulle och drack affe med lärarna i lärarrummet, i flera timmar! Haha! Dock var det liiite jobbigt att besvara den evikafrågan, ni vet "Jaha, och vad gör du n för tiden då?" Shit. Och alla var tvugna att fråga den, de kunde ju inte vara samlade alla på en gång. Så ja, istället för att pinas en gång blev det typ sjuttonhundra gånger! Gosh! Ja, jag lever ju int värsta livet och jag har ju inte värsta planen... Och det är ju till största delen själförvållat. Bah!
However, fika och chill med the one and only Karlstadbo (sorry Johan, men du är ju halvnorsk) Oscar! Yeah! Oscar var på besök i storstan så ja, vi fikade och köpte en räka till hans lillebrorsas akvarium. Det var najs att träffa Oscar igen och det faktum att han faktiskt har planer på att komma hem är okej. :)
Jag övningskörde för första ången i hela mitt liv i går också! Pappa typ dog! Haha Han rodde att jag tänkte köra rakt in i en långtradare! Men hallå? Jag är ju smart, det kan man ju inte göra. Idiot. Jag har också komit fram till att bilar och jag inte går så bra ihop så jag vet om det blir några fler gånger... (Det tog ett tag innan jag fattade att bromsen var bromsen och inte gasen!) Bah! Så, ni behöver vara oroliga längre, jag kommer nog inte köra mera bil! Yey!
Igår kväll kom även hela packet från Småland. Och jag menar verkligen packet! Moster och hennes man + grannar och bran och hund! Bah! Jag missade pizzakvällen eftersom att dears nedrans gps sa att de skulle åka mot Sundsvall instead of Svartbäcken. Eh. However, jag drog mig mot The party! Roliga arbetskamrater och chilliga diskussoner, haha. Eller? Ja i alla fall, efterchill hemma hos Becka så väntade Gamla stan. Som planerat (ehh) var jag full som en kastrull, men det var väl skoj ändå! Igår kände jag mig som värsta super heron och idag känner jag att jag är lika dödlig som vi alla är. Aj! Jag åkte taxi hem också, det var läskigt till en början men det var lugnt. Jag spydde nästan ut genom rutan vid Farsta men höll mig hela vägen till buskarna vid parkeringen! Synd. Taxichaffisen var lite jobbig och lekte tusen frågor-leken och jag ville bara försvinna. Gosh. Men ja, det var helt okej ändå.
Men nu ska jag åka in till stan och vara "pigg och fräsch"! Yeah! Jag och Flisan ska visa Emma, 16 år från Smålands inre skogar, de finaste shoppingstråken i hela Sthlm! Woho, jag som är så taggad! Egentligen borde jag verkligen vara begraven nu, för jag mår ganska jättedåligt! Aj, vad jag lever! Och med ett pa nya tusenlappar på kontot så kanske jag hittar något fint in the shopps. (Fan)
Grattis till Resan Nina!!!! Det rä så koolt att du kommer iväg i alla fall! :D:D:D:D:D:D

Peace!

att fånga en fjäril

Vissa dagar känns bättre än andra att komma hem, i dag känns det hur bra som helst och min mamma är världens bästa <3 :)



Nu ska jag forsätta lyssna på Lars Winnerbcäks Att fånga en fjäril och hoppas på det, det, det och det kommer att lösa sig...

Peace



Jag har ett hem under täcket som ingen har ryckt, jag har det varmt och tryggt
Jag har en lampa vid sängen
Där har du varit på flykt från den svåra terrängen
Det skulle aldrig ha gått, när vi stått
på så olika ställen i livet, men tiden gav oss lite grann ändå
Vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner
som vilka vänner som helst, vilka mänskor som helst
ungefär, du kan säga kär
Jag har ett hem bort i skogen, snårigt och svart, där har du aldrig vart
Där faller löven om våren
Där har jag gjort mig en kvart, i dom djupaste snåren
Vi skulle aldrig ha mötts, när vi fötts
på så olika delar av världen, men en fjäril flyger mellan oss ibland
Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst
Men ändå, vi ses igen vi två

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm
för oss som alltid ska till
att fånga en fjäril

Det finns en skugga bland träden, där vi kan ses, där kan det tas och ges
Där har vi nånting tillsammans
Där är skogen rätt gles, där finns ljus lite varstans
Det är en underlig plats, där vi satts
på så olika prov med varandra, två världar ska krocka varje gång vi ses
Vi kan kalla oss kära, det är svårt att säga, men vi vill vara nära
som vilka kära som helst, vilka världar som helst
Eller hur, det måste va nåt strul
Det går en vind genom skogen, nånting hörs därifrån, det blåser till över ån
Nånting fladdrar i vinden
Ingen väldig cyklon, men det biter i kinden
Det skulle aldrig ha blåst, om vi låst
om vi stängt om våra olika världar, en fjäril längtar alltid ut igen
Små lätta vingar, som jag lätt skjuter undan, som jag lätt förringar
som vilka vingar som helst, vilka känslor som helst
Rationell, vi kanske ses ikväll

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm
för oss som alltid ska till
att fånga en fjäril

att fånga en fjäril, som vill
fälla vingarna ut över världen, en fjäril som flyger mellan oss ibland
Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst
vilken kärlek som helst, hur som helst

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm
för oss som alltid ska till
att fånga en fjäril

much too much

Är det okej att bryta armar och ben på banktjänstemän? Helst via telefonen också! Idiothandelsfuckbanken verkar ha tagit ledigt idag så mina pengar kommer jag inte åt och jag har inte lust att sitta i telefonkö resten av dagen heller! Idioter!

Fast jag årkar inte vara arg direkt. Eller jag orkar inte så mycket,,, Jag har sovit typ hela förmiddagen och nu är det två timmar left! Prov is comming up! Auuh! Och veckans sista arbetsdag! Sweet heaven! YEAH! Så resten av veckan ska jag bara chilla! :D Eller ja, plugga också, ett avslutningsprov på måndag som jag verkligen borde få jättebra betyg på så, ja, plugga it is! Förhoppningsvis ska jag också hinna med att träffa min släktingar som är på besök här i storstaden! Lalala! Kanske är min nya kusin också med? Ja, jag kallar honom min nya kusin eftersom att vi blev kusiner i somras, och nej han är inte nyfödd. jag tror att han är ett eller två år äldre än mig... Wierd combo, ja! I morgon är det även en dag fylld av to do-saker! Bland annat ett besök hos syon, snabbvisit på Fria för att hämta upp The Greate paper, eventuellt en fika med Karlstadsgrabben Oscar, ringa flygbolagmission och så vankas det ju utgång med the jobbpeople! Yeah!b ..eller? En kväll hemma (igeeeen) skulle i och för sig inte heller skada med tanke på att jag hostar som en förkyld astmatiker! HAHA :S

Nej nu ska jag stänga av kaffebryggaren så jag inte bränner ner hela Tuvvan och sedan bege mig mot Kulturhuset för att försöka få tag på diverse örongodizzzz!

Herrå!

vad är det som bekymrar sara wehn?

Åh hej och hej och hallå!
Trots att jag (yez, dag ocksåååååå) försov mig, pinades med två och en halvtimmes naturkunskap i nyvaken tillstånd, svettades i ett resturangkök i åtta timmar på tom mage och är rätt down i allmänhet så måste jag säga att den här onsdagen var en bra dag. Ja, trots allt! Visserligen så har jag stött på ett antal motgångar - men idag sket jag i de och låtasades som om det regnade. Eh. Visserligen vore det bättre att göra något åt det men whatever, det får bli senare. Jag vill också vara glad, åtminstonde en dag!

Är det någon mer än jag som hört Lasses nya skiva? Är det bara jag som fäller tårar till Går på vatten? Åååh!

Men nu skajag försöka hosta upp mina lungor för att sedan kunna koncentrera mig på morgondagens prov ^^ Shit jag är rädd nu, det känns i hela kroppen, jag ä spänd, ända ut i fingertopparna, jag fäller en tår då coh då, det är svårt att fokusera och jag skakar, det är svårt att säga vad jag tänker, men det är läskigt, det är ett liv men mer ändå



Herrå!

oops!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, Erika. Jag tror det kommer bli näst intill omöjligt för dig att komma åt vad som är inuti själva paketet. Hahahaha! Joanna var pysslig idag, alldels för pysslig! (A)


en fredsduva, jao

Jag har slagit rekord! Jag kom bara tre minuter försent till skolan idag och jag stannade kvar heeela lektionen! ^^ Oh, I'm kool! :D Yadayada.. Sedan besökta jag old Fria! Åh! Jag återlämnade min sista böcker som tillhör de och blev lite heartbroken! Allt var som förr, chill liksom. Så ångestfyllda steg styrde mig därifrån. Kul liksom. Vilket jävla lliv. I alla fall, hela eftermiddagen ägnade jag åt ett mission, som gav hyffsat resultat och kommer förhoppningsvis ramla ner i Erikas brevlåda vilken dag som heslt. ;) Så jag kan inte avsölja mer och nu ska återstår bara en dikt innan jag kan stryka missionet från agendan och återgå till pluggandet... Yey! Jag som är så extremt grym på att skriva dikter! Heaheahah inte! (Erika, om du inte skulle gilla resulatet av min eftermiddag så skyller jag på extrema skavsår/blåsor!! Sorry att min egoism tog över vår vänskap ;))
image87
However, i got alot of work to do so i better run away from this computer before it eats my alive! Eh, he he! (Ja, jag satsar på mvg i engelska, typ)

Peace!

my new best friend

image86
Jao, jao, vad har hänt idag som är så senationellt att det kräver att dokumenteras här och nu? Jo, en hel massa saker faktiskt! Nummer ett, den hetaste nyheten av de alla verkar det som, möttes jag av på p3 i morse/förmiddags när jag vakande: Alex Schulman slutar blogga. "Okej" tänkte jag, men många andras raktioner var häftiagre och destumer kraftfulla. Jag förstår inte riktigt poängen med damp på grund av att han har valt att sluta mobba folk via sin blogg? Okej, okej... Andra heta nyheter är väl då min nya mp3 som inhandlades, den är rosa och lite som en liten bebbe! Heaheahahae! Credd till snubben i onoff-butiken som jämförde ipoden med min bebbe och som ansåg att ipoden var snäppet sämre än min rosa lilla bebis! Bah! Annars då? Jo, man kan köpa laxpasta i frysdisken på Willys och mamma planerar att åka till New York igen. Laxpastan ska testas i veckan och angående mammsen och resan så är det omöjligt attdölja min avundsjuka. Lalala!

Herrå!

jag tänkte bara berätta...

WIDTH="250" HEIGHT="240" id="banner250X240" ALIGN="">
TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">

I'll give you a piece of good advice

Jag är förvirrad! Min bror gav mig ett antal råd för ett tag sedan... Ett av de var att så länge jag bor hemma ska jag försöka köpa så många teknikprylar (teve, dvd, data osvosv) som möjligt, för det är tyligen svårare när man har fler utgifter (som man logiskt får när man flyttar hemifrån). Jag tyckte att den idéen sög för jag ville ju ha den där nedrans longboarden, som jag för övrigt inte köpt ännu. Jag tog mig och funderare och han har väl rätt, som nästan alltid, den där brorsan. Det är väl bara att acceptera att han faktiskt ligger fyra åt före vad det gäller livserfarenheter (om man nu räknar de i år, verkar dummt). However, jag tänker alltså satsa på en ipod eller likande mp3spelare med stort utrymme (kanske inte vad han syftade på men helt okej ändå, enligt mig, för det är välbhövt)  i första hand, för att om några månader köpa en bärbar dator (snart ska ju den här dattan hem till Göteborg och Amanda...). Men i alla fall, ipod eller ipod-likande sak är alltså mitt problem. Självklart ska den ju vara billig men den ska också vara en av de bästa! Vilken combo! Typ omöjlig att hitta!  Är det här min blivande parnter? Är det här en bra mp3 liksom? Hur ska jag veta?? Gah! Om jag frågar i affären kommer de såklart att råda mig att köpa det dyraste de har att erbjuda... Hoppas pappa kan lösa mitt dielmma, då han halft lovat att åka på teknikshoppingrunda med mig senare idag! WOHO! ^^ :D

...eller så slopar jag det helt och emigrerar hem till Erika i Solle för de slantar jag äger! Yeah!

Men nu ska jag lägga fokus på att ta mig ur sängen. Nej jag har inet gjort det ännu då min "sjukdom" hindrat mig, eller ja, jag har hela dagen föredragit nässpray innehållande kortison och ett varmt täcke framför förpliktelser. Ja, jag missade skolan idag också... However, en prommis till något postlikande står på agendan och även ett besök på bibblan. I wil do it fastän jag helst av allt vill fortsätta dagen under täcket med te och en god bok... Suck!

Peace

RSS 2.0