hurry up, we're loosing time

det är lördag, men magen säger söndag, det är kool
jag och Lena ska ner på Kö och klämma på dyyyra väskor idag
jag gillart
det är typ vår!

håkan hellström - tro och tvivel

Okej, okej, här sitter jag igen! Ganska sliten och på sida av dygnet, det är inte natt men jag vill sova... Idag är det lika dött på Kolping som igår. Jag lyssnar på Håkans nya skiva, längtar till våren och lite full rulle! Det är läskigt avslaget här idag! Men förhoppningsvis så kommer de ramla in en efter en från Schweden eller andra orter! Jag är trött på att vara ensam! Viserligen har det bara gått ett dygn sedan Jenny och Julie åkte hem, men va fan, från 100% närvaro till minus på en sekund! Gosh! Jag är galet sällskapssjuk! Hu! Och inte blev det bättre av att titta ut igenom fönstret heller!! Först såg jag bara solen och hur den sken, det värmde i magen och hann planera en promenad. Men när jag rest mig från sängen och gått fram till fönstret så möts jag av snö på marken. Inte så kool. Och med tanke på att alla mina kläder ska tvättas idag så tänkr jag inte gå ut. Bah.

However, igår kte ju Jenny och Julie hem efter en weekend i Dusseldorfan! Dagarna passerade tråkigt fort men vi hann endå med en hel del! Konstmuseeum, kaffe, dansa, öl, partybike (haha), lerpromenader, tapas, strassenbahnböter och gräsmattor! ;) Haha! Det var skitkul att ha de här på besök och jag vill att ni kommer tillbaka någon helg, för det var galet! Sista utekvällen ville liksom aldrig sluta, jag var på topp och inte alls på topp, men oj oj vilken kväll! Sweet! Är det bara jag som funttar på rehab nu??  Föresten hörni, hör av er att ni kommit hem! Jag har inge cash på telen! Come on call me! :)

Förra helgen var jag ju i Sthlm också. På besök i min egen stad. En konsig känsla i magen ska jag säga... Men i alla fall, på 48 timmar hann jag med en massa saker! Chillbulle hos Fantomen, ny frisyr, bäsa kusinens brölopp (finast ever!), utekväll i Sthlm, efterfest till tidig morgon, brunch tillsammans med delar av släkten, fika/lunch/kaffe/vin/chill/snack/känslor (fan jag saknar er gänget!!! vill att ni ska komma hit, jag vill visa er allt, jag vill träffa er, jag saknar er!!!) med delar av gamla klassen! Sweet hemmahelg som avslutades med mammas köttbullar och potatismos innan vi grät ikapp på Skavsta! Men hur som helst, det är gånger som den där fikan med er man får sånna jobiga känslor, jag vill abra stanna hos er, bvara med er hela dagarna, precis som vi redan gjort i tre år, äta lunch tillsammans i bibblan, hänga kvar i skolan tills det är för sent, diskutera på lektionerna, dansa till Håkan, uppleva våren! Jag saknar er!!!!!!!!!!!!! <3 vad är en vår utan 3b? Jag måste för första gången på länge skapa en egen vår!! Hoppas eran vår kommer bli lika bra som min!!!!! <3

För att fullända min vår så ska Fantomen komma hit tycker jag! För hon är min bästa vän. jag saknar henne. <3

Nu ska jag fortsätta surfa på studera.nu och fundera på hösten (ångeeeeeeeest), men vi hörs och ses!
PEACE!

confused

Ja, Roberta det kommer... Men inte just i kväll då jag är på tok för mycket out of order, typ. Synd. Jag tror jag behöver en månads rehab nu. NU! Vi hörs!

update light a la düsseldorf

Söndag, och söndag kväll. Det är pepp. En väldigt sen också! Det är kool. I fredags slutade skolan, intensiv kursen. Tiden har gått så läskigt fort! 7 vekor och lite till har passerat! 7 veckor av sol, kaffe, fest, vänner, öl, dans, plugg, pastasås, hagel och tysk kultur! I och för sig var det där bara liite liite av det jag lyckats uppleva under den korta, eller långa, tiden! Jag kan verkligen inte bestämma mig! Har det gått fort? Eller inte? Sju veckor? Förvirrande!

Och eftersom att ett kapitel avslutas så påbörjas så klart ett nytt! Så i kväll är vi alla här på Kolping taggade och lite pirriga i magen, visa mer och andra mindre, inför morgondagens första dag på praktiken! Eller jag är mest nervös för att jag inte är nervös. Och stirriga och glada det är vi ju alltid! Det värsta är nog den stora strejken! Kommer vi komma fram till Ikea över huvud taget? Kommer kollektivtrafiken fungera najs eller ska man ge upp? Gosh!

Att det nya börjar och det gamla avslutades skulle firas med en galen utgång i går. Jag vet inte hur det slutade men jag kan lova att jag var pepp som få... tills jag somnade! Det är fy skam, men ack så sant, att jag drog ig tillbaka redan innan elva och missade därmed hela utkvällen! Visserligen inget att hänga i granen sägs det, men jag vill inte klasssas som PRO-medlem! Jag är ju ung och vild, eller vad man säger? Men det är koolt att jag lyckats med två hemmakvällar i rad! Jag är imponerad!

Idag fördrev vi dagen till ära på museum! Konst, konst, konst! Jag blir galen av så fina saker! Kanske ska man bli konstnär? Kanske är det mitt sätt att bidra till världsfreden? Det tåls att tänka på! However, annars så är ju söndagar helt underbart jättretråkiga här i traditionernas förlovade land! Allt, allt, allt är stängt här på söndagar! Förutom Starbucks och alla dessa museum! Why, oh why? Visserligen ser jag både för- och nackdelar med det hela och skulle kunna skriva en femtonsidig rapport om detta tema men ibland är det fett írri! Tack och lov att jag börjat lära mig nu, man måste mathandla på lördagar om man ska bli mätt på söndagar! Ha!

På fredag vankas det hemresa! Jag har inhandlat en galet fin klänning inför bröloppet och får helt enkelt leva på havregrynsgröt och lågbudgetkaffe tills det ljusnar på bankkontot igen! Men det är det värt!!! Hemma ska det bli galet att träffa bitar av vännerna igen! Visserligen bara ett par korta timmar men endå! Det är inte lätt då min vistelse i hemlandet kommer vara mindre än 48 timmar! Ohlala!

Nästa vecka svänger ju Jenny och Jolanda förbi här också! Järngänget is back! Jag har planer på dans, öl, konst, kaffe och kedjerök! Kom nu då! Sehr spannen så att säga!! :D:D

Men eftersom att klcokan är närmre midnatt än planerat så är det dags att avsluta nu, men vi ses!

Peace!

k-k-k-k-k come one!

Biljetten hem är bokad, jag ska fara hem till stan. Den stad jag inte vet om jag gillar eller inte. Hur som helst, ajg ska i alla fall åka hem och det är så himlans sköönt! Jag ska gå på min kusins brölopp, jag ska träffa en vän eller två kanske till och med! Nu ska jag sluta knarka russin som Carro buyat till ig, jag ska nämligen springa ner och äta nybakde scones i köket! Är det inte bra att man har så fina vänner? Jag överväger en page också! Det kanske händer! Skolan tar slut i morgon också! I kväll blir det en bra kväll, det känns i magen. Pirri pirri liksom! Sweeeeet! Kanske ska jag dansa?

PEACE!

down

ibland har jag hemlängtan
jag vill bara hem
till handen
sketna handen och tuvvägen
till mina vänner
och alla jag saknar
det suger

det är då man ska bita ihop och liksom look into the sky

sluta spela så sorglig musik och vara glad

men det är svårt

när man längtar hem hem hem

jag minns när vi var sexton år

image121

Frihetskänslan i magen är lika stark nu som då

en random svenne säger



Härom dagen kollade jag på konst i Köln. Jag gillar popart, speciellt Andy Warhol! Lätt att jag ska dit igen! Tiden stod som stilla och tre timmar senare gick vi vidare mot stan för käk. Jag var två vykort rikare. De ska jag stta på väggen här hemma i rummet. Både korten föreställer modeller. Jag är nog lite svag för fashion och modeller. Det är fint. Idag är en vanlig måndag, 400 spänn på busskort och snart en rendom svennemiddag! jag ska äta köttfärssås och mackisar! Gosh. Jag äter kött igen. Jag är nog en helt vanlig svenne endå. Fuck. Det visar sig på andra sätt också... När man möter någon übertrevlig försäljare på stan kommer den svenska mentaliteten fram och man liksom bara väser "nein danke" och rusar vidare. Men varför? I det här landet är ju folk trevliga! Haha! Speciellt när man säger att man heter Inga och kommer från Sverige. Nej det var ett skämt. Men ja, jag har i alla fall konstaterat att den lilla avskalade svenska mentaliteten jag burit på hela mitt liv ännu finns kvar! Sverige är det mest amerikaniserade landet efter Amerika it self tror jag och jag gillar det inte alls! OMG!

sa jag att Jens gjorde mig knäsvag och varm i hjärtat? Annars så säljer de inte korv på Shellmacken vid Köln Messe! Vilket sög balle i lördags när jag var galet korvsugen. Gött! However, glassen smakar i alla fall som på Statiol vid Handens sjukhus, och precis som alla andra Magnumlassar gör. Äventyrligt!

Kanske syns vi hemma i Stockholm om 10 dagar, kanske! Här ska partas!

Peace!

RSS 2.0