Halo!

Hier sind mein fruende, sie heisst Lena. Lena kommt aus Lappland!


livet är en fest!

hallå hallå idag är jag på g! Ännu mer på g än i går! Hohoho! Idag är det karneval och jag är så galet pepp! hahah Jag ska klä ut mig!! Ska bara välja vad!!! Vad säger ni? Turtels, catwoman eller plupp? åååååh!!! Folk är galna i den här staden och jag ska dansa knäna ur led igen! thihi!

igår var det najs med öl med hela gänget från skolan och sen bar det av! Alla andra drog hem och jag dansade med ein paar hothothot popkillar! wio! Sedan drog vi vidare, jag poch krapparna (hahah) till nästa ställe. Men hur som heslt var jag sjukt vuxen och gjorde både läxan och kom i tid till skolan i morse! :D Gosh!

Är det bara jag som nynnar på Moneybrothers Pajas på timlön idag? <3 Jag vill att tiden ska stå stilla, jag är nog kär i mitt liv (idag) :D Oh mein got

Tschüss!

vuxenpoäng och andra vardagliga saker

Halo meine trogne läsare och annat löst folk! Wie gehts? Här rullar det i alla fall på i full fart! Och jag gillart! Även fast jag ägnde hela förmiddagen åt att sova på lektionen så är det heeelt okej :) Och att jag fiser mig igenom läxorna och skjuter upp de till sista sekunden är en annan femma... Det löser sig! Just nu "socialiserar" jag med Lena och våra datorer i det ena köket här på klostret (som inte alls är ett kloster). Alles gut liksom! I tvättstugan snurrar våra kläder runt i en maskin eller två och det ska bli wunderbar att ha rena kläder i gerderoben i morron :D Apuh! Ikväll är det dags för mig att samla vuxenpoäng (IGEN!)! Det är nämligen dags för ölkväll arrangerat av självaste IS Düsseldorf! Sehr spannen! Ja, på tal om poängen då, vägen mot vuxenlivet! vad kan ge mer poäng än att stöäda utan att mamma tjatar? Eller gå på fina tillställningar med annat vuxet folk och låtsas passa in sehr gut! Heaheah fst å andra sidan önskar jag vägen mot vuxenvuxenlivet är sjukt lång, jag vill inte grow old!!!!!! Så jag slirar vidare!! ;D Thihii Fast jag är lite bekymmarar över det faktum att symaskinen är hemma på Tuvvan!!! Watta liksom! Till helgen är det tydligen värsta värsta karnevalen och jag är galet sugen på att sy en egen outfit!! Omfg.
Jag tror att jag bjuda på ett bildmedly på facebook nån dag!! :D Baba

Peace!

nada

Halo! Måndag morgon och första dagen på en ny skolvecka. Jag skulle behöva ha en extra ledig dag för när man är ledig är man inte ledig! Jag svär, den här helgen! Tors, fred, lör var det utgång! Jag har hittat mina två pärlor! Och varje onsdag är det indiepopdisco på Pretty Vacant! Gosh, jag längtar! :D Hehe! Annars så flyter allt på helt jättebra! Man börjar hitta utan karta och man känner att dt är okej att handla på h&m! (Egentligen vill man ju testa nå nya affärer men det är omöjligt för det finns bara tantkläder...) Att ära bratwurst på gatan är också spännande men inte alltid så gott!

I går ägnade vi dagen åt en statsvandring som vi fått i läxa. Vi valde nog fel dag och hamnade mitt i något karnevaltåg! Ja, nästa helg är ju själva karnevalen och det säga att man ska vara i Köln om man ska! Hur det blir med det är inte bestämmt. Vad som däremot är fett med bestämmt är mitt internet, det sämsta i hela världen och jag lackar ur. Fuck.


Nu ska jag dricka kaffe och försöka få in några oregelbundna verb i huvudet (eller kastrullregler). varför är det så svårt? varför är jag så kass?

Peace!


gramatikboken och jag

Tjenare på er alla svennebananer! Än en gång har blogg.se valt att göra mig upprörd... Jag skrev nyss ett lååångt inlägg om allt här nere men allt försvann. Så ja, jag är inte särskillt pepp på rewrite allt så...

Hur som heslt, idag är det sovmrogon och efer gårdagens långa dag så sover jag idag stället för att göra en massa andra stuff som jag borde fixa. Igår blev min praktikplats klar, IKEA here i come! Känns inte värsta wow men endå helt ok. :) Var först på en intervju med personalchefen o min typ handledare och allt gick bra! :D jag firade genom att köpa lite najs stuff till rummet! :D Det känns mera "hemma" nu! Pretty najs! Annars så fördrev jag kvällen genom att gräva ner mig i ett läxberg medan typ alla andra svennar var ute och tog sig några öl. vet inte vad som hänt, jag bangade en utekväll p.g.a läxor!!! Not so wow! Fast det finns flera nätter att testa utelivet på, hehe! Det är ju snart helg, hehe! Jolanda och Jenny, jag har hittat det perfekta stället! Har dock inte varit där än men det känns bra, det känns bra! Kolla in http://www.prettyvacant.de/  :D:D WOHO!

Men nu ska jag och gramatikboken ta oss an varandra!!

Tschüs

en matblogg?? eh

Hej hej igen!
Nu är läget lugnt over here.... Förra inlägger skrevs i ren desperation! Jag hade prcis fått internet inkopplat och det var middagsdags enligt magen och allt var bara bra liksom! Så ja, en kycklingkebab blev det till middag idag, haha! Jo men visst, det var helt okej (jag som inte ens äter kyckling?)... Jag börjar redan tröttna på pasta och pasta sås, och hur många dagar har jag varit här? Haha Vilken fantasi!!! kanske blir det bulgur och bönor i mrogon? Det är klurigt, det där med mat. Framför allt när allting heter saker på tyska och inte som hemma, eeh! Det svåraste hittils har varit att köpa havregryn istället för havrmüssi och jag hoppas innerligt att jag handlat rätt sort idag så jag kan mätta magen med gröt och äppelmos i morron! Mums! Annars så är det också svårt att skilja mellan krossade tomater och typ krossade-tomater-fast-vatten-med-tomat-smak! Uscha mig va ogott det var när jag gjorde sås på fel tomater! Gosh! Fast det gör inte mig så mycket att man måste handla ch handla hela tiden. Jag gillart! Matvarubutikerna är liksom helt okej och har mycket att erbjuda till lagom höga priser! Och sen finns ju de söta och mysiga frukt/grönsaksbutikerna/stånden!!!! Omg, varför finns det inte hemma för? Det är helt underbart att köpa grönsaker och frukt på gatan!!! För att inte tala om alla bagerier! Kanske ska jag stoppa en enkrona i fickan i morgon bitti så jag kan köpa hem en fralla till frukost efter joggingrundan? Ååhh! <3 haha Ja, för i morgon förmiddag blir det nog ite brunch med en del av grannanrna då skolan inte börjar förens kl 13! SWEET!
Rummet är najs och likaså min roomie. fast nu bröjar ögonen gå i kors och jag borde verkligen sova, men förhoppningsvis kommer väl det att uppdateras en del framöver... Sa jag att det var första skolträffen idag? Wow!

Tack och god natt!

guten tag

hej hej jag lever och nu med internet (thank good) har dock inge tid för nått mer detaljerat då min mage skriker efter en döner kebab och jag bara måååste springa ner runt hörnet! och sen kanske lite socialisering på det. det rä fina folk man träffar här och jag har fetaste rummet. kom kom vett ja! :D

peace!

düsseldorf

Jag menar, det är ju Bob Hund!


lägesrapport, ca 39 timmar kvar i hemlandet

Det går bra nu. Tänkte egentligen bara säga det. Visserligen visar båda mina bankkonton på minus och mina visakort ruinerar mig men watta hell! Det är det väl värt? Helt pank, men en kaffe för en tia som är god och en kaffe för 32 riksdaler som lika gärna kunde varit välling, och så klart en start i ett nytt land utan ett korvöre! WOHO! (Snälla mamma, hjälp mig nu!) Fast mest av allt vill jag sova nu, jag är ruskigt trött. Blä!

Peace!

värsta wow

Okej, jag börjar tröttna på blogg.se liiiite granna... jag märkte nyss att mitt milslånga inägg om fem undrbara happenings den senste veckan är helt gone! Okej, fuck you internet tycker jag! Men men...

Jag har börjat packat lite granna, eller inte packa direkt, mera skapat koll på saker och ting! Jag har köpt asfint porslin för mina studentpresntkort jag fick av kusinen och en annan bekannt, så det är najs. Två bruna tallrikar, en blå-tukos djuptallrik för att matcha med en brun kaffekopp och två blå-turkosa dricksglas <3 Jag känner mig piffig och lite "wow det händer ju". Jag har letat fram mina sprillans nya och oanvända Marimekkobadlakan och handdukar som ska packas ner tillsammans med mina randiga påslakan. Även det studenpresenter! Ja, det var ganska najs att ta studenten, inte bara med tanke på presenterna ;) ehh hehe Kläder och skor däremot, där brister min kontroll! Hallå, hur fasiken får man ner en hel garderob + tre byrålådor i en väska`? Gah!

I går jobbade jag min sista dag på Donken. Det var ingen värsta wow-känsla någonstans, som jag hade förvntat mig. Mer jaha, hej då hej då nu gittar jag! Hmm... Jag har ett stammiskort i min plånbok som minne i alla fall, haha! Dt har varit en grym tid där minsann! Jag har träffat helt tokigt underbara vänner och massa annat löst folk, slitit arslet av mig och det hela har resulterat i emoarmar och ett förstörda skor. Men det är lugnt, det rä helt okej, jag känner att det liksom är värt det! Och i kväll väntas sista fikan med järngänget, haha! Jolanda, Jenny och jag! <3 Hihi!

Annars så ska jag hålla tvättmaskinen vid liv nonstop idag, tvätta tvätta tvätta! Och så ska jag träffa Hedwig, my new mate! Vi ska ju åka tillsammans så en fika och diskussioner om packning och annat är väsentligt i dagsläget! Hehe Ska bli fett anjs att träffa henne! Jag ska snart bege mig...

Peace!

kaos? nej jag har kontroll

Ni skulle dö om jag sa sanningen om dessa bilder. Jag packar!

   

Klart jag har värsta kollen, mitt alterego Jonny och jag har tagit tag i saker och ting, vi är på g!

Peace /Jonny and I

the home comming day

Ja, idag, eller nej, i natt är det dags för gänget att komma hem från Thailand och jag lngtar helt galet mycket! Mina käraste familj! <3 Fast det är ju lite ångestladdat också, jag vet att mamma kommer bli grymmt besviken... Men jag försöker komensera det genom att städa hela huset typ hur bra som helst! ni som känner mig vet att jag inte är någon mästerstädare (med undantag för kansliflyttstädningen i sommras, då var jag bra) och att jag oftast bara sopar skiten under mattan och låtsas som om det regnar! Hoho! och ja, delvis har jag ju gjort det, läs: mitt rum! Allt in i gerderoben och le! Höhö! Men resten av huset håller på att få sig en riktig extreem makeover! OOH! Jag våttorkar ju till och med, bah! Köket är redan färdigt och det var typ det värsta av alla rummen så nu känns det rätt chilligt att ta tag i resterande utrymmen!
 
image111

I kväll väntar även en utgång! Baba Sonic here we come! Det är jag och alla jag känner som ska dansa oss livlösa i natt! Det blir Fantomens första lagliga utgång eftersom att hon fyllde lagligt härom dagen, så det ska firas! och så är det min sista utekväll i Stockholm innan det bär av! Många kära och bekannta vänner väntas komma över för middag hos mig innan! Det var Annas idé och den var fin! Jag bjuder på pasta alla mina gäster har i uppgift att ta med sig en pastasås! Så det blir lite av en pastasåsbuffé! Spännande spännnande! Jag längtar tills ni kommer! Fan, jag kommer sakna er gänget! <3 (kanske kommer jag att sammanfatta lördagskvällen också! Det var typ helt galet roligt och jag kände mig som superwoman!!!)

Igår bokades även flygbiljetten till Tyskland! Den 18:e åker jag! Damn det är helt galet snart! omg omg omg! Biljetten bokades tillsammans med min nyfunna vän, eller ja det väl hon som fann mig kan man säga! Hon heter hedwig och verkar vara kool! :) Hon ringde härom dagen och vi snackade om allt och mycket Tyskland! Hon är alltså en av mina kurskamrater eller vad man ska säga. Lika gammal och så! Hon måste vara ruskigt modig som bara ringde så där på sen söndagskväll! I nästa vecka ska vi även mötas upp för en fika innan det bär av! Oh, jag är så glad! :D

Fika ska även göras med Lin nästa vecka! I går tog jag tag  mig själv och slog bruden en signal, och shit var jag är glad för det för det finns ingen jag saknar från förra klassen så mcyket som min Lin-Pralin! :D

Fast nu ska jag återgå till dagens mission, städningen!

Fridens liljor!

räddare kan ingen vara!

HALLÅ ROBERTA DIN IDIOT HUR KUNDE DU LÄMNA MIG ENSAM HÄR HEMMA I SPÖKHUSET??! JAG DÖR, JAG VÅGAR NTE SOVA! OMG! Jag kanske inte kommer till China i morron, jag kanske har dött av skräck då! Tänk: The Ring och bruden i garderoben!!!!! Eeeh! Jag måste lida av något, något kefft som satt sig på hjärnan, jag är inte normal!

Eller?

Tänk om man är 89 bast och ligger på dödsbädden och har ångest. Aouh! Tack och lov att jag riskerar livet för att slippa den där ångesten! Här kör vi, rakt på, allt eller inget!!!

Har ni sett den där filmen, 40 years old virgin? Det kallar jag komedi. Eller? Jag har i och för sig sett bättre. Jalla Jalla ni vet.



Varför visar svt en läskig Karl Einar Häckner på tven när jag är ensam och måste sova? Snacka om att jag kommer vakna kallsvettig och skrika hjärtskärande (är det ens ett ord?) rakt ut i toma intet (spökhuset)! Mardrömmar, here I come!

På återseende (förhoppningsvis)

hart of glass

Ja, här sitter jag... Igen! Som ala andra nätter typ. Ohoj vilket liv!
Jag lyssnar på Blondie, det är koolt. Jag tänker på mina vänner, åh alla mina kära vänner! Idag spenderade jag eftermiddagen/kvällen med en av de bästa vännerna. Det var anjs. Åt fin fin middag här hemma i mitt kök och lekte med pillerburkar (internt). Vi kommer inte ses på hundra år och det är sjukt tråigt! Åh dumma dumma att det blir så här tråkigt när man ska starta värsta resan! Sen sa jag hej då hej då till Fantomen som åker till London om typ fem timmar. Najs for her I say! Och jag tänker på nästa vecka, och onsdagen mest då! Hallå alla mina vänner och alla andra som jag känner glöm inte bort Baba Sonic onsdag den 9:e januari 2008! Det ska bli den bästa natten ever! Okej? Be there or die! Jo men visst är jag seriös och nu ska jag sova för att jag ska inte, absolut inte, komma för sent till jobbet i morgon! Jag lovar! Eller vad ska de göra, säga upp mig? BAH! HEAHEAH! Jag tror att jag ska sarta morgonen med en kopp choklad, chokladte! :D Najs present jag fick Erika som typ hej då-present! Dt luktar helt galet gott och jag vill typ äta upp hela burken!

De säger att jag bor i förorten så jag säger:
Lets gitta, jag måste slagga!

Peace!

Nu på ett internet nära dig!

image109


Här är den! Den officiella och censuerade tysklandsbloggen! Joanna och livet i Tyskland
Ja, där kommer de fina orden om det ljuvliga livet i Tyskland att dokumentares! Det är väl tanken att den ska vara till för de som inte vill eller får känna till the real blogg of mine! Typ mamma och annat löst folk som av olika anledningar inte vill eller får känna till den nakna och ocensuerade sanningen om min vardag! Kanske betyder det att denna blogg kommer att bli lite mer och innehålla lite mer om sådant som just nu finns mellan fyra ögon! Men vem vill inte veta ALLT om mig när jag inte är mammas lilla prinsessa? heaheaheahha Så här är jag som vanligt, men lite till, lite extra ironisk och detaljerad! Snacka om att leva dubbelliv! BAH!

Hoppas ni stannar här men även lägger till den städade bloggen bland era favoriter!

Fridens liljor!

sup mig snygg

Jag gilllar egentligen den där trenden, listor och sånt men va fan den här var ju lite rolig! (I alla fall med tanke på mina smsinkorg just nu, hee..hee!)
"Öppna din sms-inkorg. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor."


Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
fan va konstigt jag kände inte någonting av pillret

Vad gillar folk bäst hos dig?
en sista gång liksom! låter fett najs ju :)

Vilken raggningsreplik faller du för?
strandparty i 30 gradrs värme är också helt okej!  höhö puss älskar dig

Vad var det första du sa imorse?
gott nytt år! jag pratade precis med din brorsa!

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
hahahaha gör allt nu så du inte ligger på dödabädden och skriker

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
neger i know u like me iaf

Vad säger du under förspel?
är det fortfarande middag hos dig den 3:e? ha det bra i dalarna, puss

Och efteråt?
tja kan du svaret på detta tal? 3(x+8)<6(2x+1) snälla! puss

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
fehler du får inte säga neger på det där sättet, det är det värsta jag har hört i hela mitt liv!  om du bättrar dig så tycker jag vi ska ses över en fika snart!

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Mackan hälsar också! trevlig kväll!

Ganska störda sms om jag tänker efter... Heaheahah
Ja jag hade lite roligt så där en kvart och nu ska jag fett slagga på soffan! <3

welcome home, Luc Robitaille

Borta bra, men hemma bäst som man brukar säga... Men jag vet inte det jag! Kom hem från Dalarna och bästa nyårsaftonen ever tidiagre i kväll så där lagom trött och med en sjuk hemlängtan. Fast ja, när jag kom innanför dörren möts jag av ett fullkommligt kaos. Omg! Sist jag lämnade lägenheten var det efterfest och stressigt till jobbet. Men ja, bra att jag har typ hela dagen på mig i morgon att städa hela jäkla lägenheten innan jag ska jobba, fuck jobba.

Senaste veckan har varit tuff, hehe... Oplanerad "en öl efter jobbet" som slutade hema hos mig tidigt på morgonen följt av en arbetsdag och en sjukt lång bilresa. I och för sig var lördagen och söndagen de chilliaste dagarna under hela förra året, och vi gjorde inte många knop! I går var det nyårsafton och allt, och helt utan förväntningar hamnade jag och min bästa vän på en fezt i en förort till Leksand, hur låter inte det? Fast det var bästa nyårsaftonen ever och en grymmt najs fest! ...och hem kom vi kcokan fem i morse, he..he! (I leksand finns der varken nattbuss eller taxi)

Det börjar kännas lite ensamt nu här hemma och lite plågsammt att typ en gång om dagen få sms i stil med "35 grader varmt, jag vill ha strandparty men måste shoppa nu, saknar dig puss och kram" Kuuul, verkligen!

Förra veckans efterfestsbesökare kan ju höra av sig utifall att de saknar:
- en randig mössa, mörka färger
- en vit t-shirt med ett grått tryck (fast jag behåller den gärna, den är fin)
- ett skönt flow (som jag lyckats sno, hehe)

Peace, love och gott nytt

RSS 2.0