peace & love - bokstavligt talat

Världens tyngsta väska är färdigpackad, pannkakorna till lunch är färdiggräddade, vinet är väl gömt bland all packning, morgondagens kläder är framme och jag vill sova! Jag är trött as hell och ser fram emot morgondagen. Dock inte de första timmarna, då jag msåte leava Tuvvan redan vid halv sex snåret och jag pallar inte ens bära den ena  väskan... It's though these days, höhö! Att Milan och co redan infinner sig på plats är najs och jag hoppas de kirrat nått fint till oss också :)

Jag har (medans vännerna är på konsert) tänkt på en massa saker. "Tåget" till exempel, och jag kan roa mig åt det än idag. Men jag har också tänkt på andra saker, typ stormköket och min höga strula till det-nivå, vinglas av hårdplast, morgonkaffe på Donken (me want) och en del andra frestelser. Åh!

Det enda som ska kirras innan avfärd är ett liggunderlag av något slag och så ska jag se till att inte glömma min adrenalinspruta (man vet aldrig när faran är framme). Så, ja, lite har jag att göra och sedan ska jag även läsa om TTA i senaste Nöjesguiden, för tredje gången idag... Lalalala! See ya folks!

Peace out party people! Suburban kids är på humör!

snart, snart, snaaaaaaaart!

image19
Favorit i repris?
Hej då, hej då!

like suburban kids

Det känns som om det är dagen innan julafton, eller ja, den känslan man hade i magen när man var liten och inte kunde sova. Fast det är ändå en dag kvar innan det bär av. Gah! Jag orkar inte vänta mer! Ge mig fart och en fria vägar! Borlänge, jag kommer! Och inte bara jag utan typ alla jag känner! Packlistan är skriven, maten inhandlad, vinet är nu på plats och campsignen är kirrad... Vad väntar vi på? Förutom packning av packning och att tdien ska gå... Gah! Kom igen, innan jag lyckas ångra mig... :S

I morgon ska mina vänner se Arctic Monkeys och jag ska drömma om det ljuva livet. Det brukar vara så... Eh hehe! Whatever, det finns så mycket att filura på att det kan jag göra så mycket, det är helt okej.

Här är händelse och resultat från dagens mission (dock saknas bakgrunden):
         
Som se förotsungar vi är så gillar vi suburban kids och det blir veckans namn på "kollektivet", välkommen!

När det gäller bakgrunden till dagens mission kan jag intyga att både öc och öb inte älskar oss lika mycket som vi älskar de! Vi älskar att fynda! Billigt är det bästa jag vet! Allt ifrån weekendbagar, vaxdukar eller klänningar! Yeah! Däremot gillade jag Clas Ohlsson mer förut, men efter att ha spenderat ganska många spänn på en allt för kass spritpenna så har kärleken till Classe minskat märkvärt, synd. Men det spelar ingen roll med tanke på hur glá man kan va ändå!

Nu ska jag nog ägna mig ett par timmar åt packning och en bok jag läser. (För övrigt var den andra boken jag läste, Sen tar vi Berlin, ruskigt bra och jag önskar att jag inte kände igen mig så mycket i huvudrollens situation, men den var gräjtest ever!) Peace out!


ge mig nyheter

Jag börjar tröttna på det här, det här lovet som aldrig kommer ta slut, och jag kommer aldrig få gå till skolan igen. Jag saknar det! Inte det som var utan själva rutinen! Jag är rastlös och kunskapshungrig! När jag till och med gör en seriös sallad till middagen som bara är för mig är det illa. Jag satt och försökte läsa dn, men kom fram till att en dagstidning som är två veckor gammal inte ger mig så mycket stimulans. Åh, jag gillar verkligen inte att mamma har ny destination på hennes dn-premunation under sommaren! Jag vill ha den här hemma! Visserligen har hon gett mig hela tre stycken kuponger som jag kan utbyta mot en aktuell dn i närmaste butik, men de vill jag spara på. De ska användas när jag är på resande fot, inte på hemmaplan. However, jag bestämde mig för att besöka aftonbladtes hemsida i min jakt på färska nyheter och nu gråter jag! Är det nyhets torka eller vadå? Ska jag behöva mötas av störa bokstäver som skriker "Så ringer du billigt i Europa" eller "Trav 365 Rekordutdelning på V75. Bara en hittade alla skrällar". Det gör ont i min själ, tack och adjö!


everday is like sunday

Min lunch (spagetti utan allt) blev överkokt, men det gör inte så mycket. Jag är bakis, min lugg är fortfarande perfekt, jag var på en fjortisfest igår (och jag var äldst av alla där, varför är det alltid så?) och jag fick jobbet! Inget kan förstöra min dag känns det som, jag är ju näst intill odödlig. Om en vecka och två dagar börjar jag jobba for real. Det känns bra!

Eller det finns ju tusen saker som kan förstöra den här dagen. Typ att min arbetsgivare ringer och säger att det var ett skämt, eller att jag fokuserar på fel saker och somnar gråtandes innan klockan blivit fem. Ja, men annars ska jag nog ägna dagen åt att städa lägenheten och vara så där duktig som jag bara orkar vara en gång i veckan (söndagar, då mamma och pappa kommer hem från landet). Jag ska också läsa alla böcker om allt jag har och kanske ta en öl på stan! Gräjt!

Annars så är det helt okej att fira midsommar med familj + lite släkt och vänner på landet! Det blev god mat och en eloge till Mackan som gjort så fina grönsaksspett och valde att inte grilla de där han grillat köttet! Bra där Marco! ;D Höhö! Vi kusiner kan också hålla ihop, mot våra föräldrar! Vad är värre än ett tvillingpar som håller ihop? Möh! Tack och lov att Matte var på min och Flisans sida hela kvällen! Höhö! Och dagen efter (igår alltså) var det ganska najs att komma hem till en tom lägenhet och sova på soffan hela dagen. Det är då man uppskattar ensamheten! Fast den har ju sina baksidor...


   ...eller? :|


back in the days, och idag igen

         

Hej igen, ni sjunger lika fint nu som då. <3

ehh

Åh, hemska väder! Och hemska energi som inte alls finns! Det är så mycket jag vill göra! Jag har ju lovat Erika ett mejl innehållande svenskt skvaller, innan helgen! Men förlåt, jag kan inte...
Hoppas att du kommer hem snart i alla fall, för jag saknar dig här hemma!

(Förlåt Roberta för att det inte blev något skojigt och intressant här idag...)

för mycket dötid helt enkelt

Efter den tredje snusfria dagen på raken är jag ganska desperat. Jag har stillat mitt behov genom att dricka kolsyrat vatten och tuggat tuggummi, utan resultat! Jag skulle göra vad som helst för 33 kr och en dosa just nu! Men ja, så är det. Jag får bita hårt i det suraste äpplerna av de alla och tänka på framtiden! Eh.

Eftermiddagen fördrev jag på bibblan och i soffan. Jag läser en superb bok som handlar om en tjej som åker till Berlin för att leva livet. Hon är typ psykiskt störd också. Den är bra. Jag lånade aldrig boken om Morrissey. Jag läste lite i den på stående fot på bibblan, men jag förstod inte så mycket så jag la ner det. Lånade Shout out louds nya skiva istället och den är också bra. Jag gillar bibblan! Men jag gillar inte att jag inte kan låna på mitt egna kort. Det suger. However, jag lånade många andra saker också. Masjävlar till exempel. Så i kväll så ska jag och syrran kolla på film <3 Lala!

En del planer har planerats också. Den ena handlar om en viss person och en viss relation. Elller vilken relation? Haha En annan handlar om dricka. Ja, minsann. Jag gillar inte att planera och jag är rädd för att jag inte kommer hålla mig till mina egna regler. Jag är inte gjord för regler, eller så är inte reglerna anpassade efter mig. Gah! Jag tror det kommer bli painigt! Hej o hå, nu blev jag otaggad. Fan. Fast jag vill abra glömma bort allt och hoppas på att det går bra. Öh

Åh, vad värdelöst! Det finns inget skoj att skriva om. Men aa ja. Får väl visa some pics från helgen som togs av diverse "fotografer" min nya kamera, lala! :D
 Läpparna Amanda, push it!  Jag fördrev tiden i Gbg  Alex - my homeboy höhö  Jag och mina nya jag  Olof och hans man  En ny kompis, den är skoj!

hej hej action?

Att klockan snart är lunchtajm och jag redan är hemma känns helt okej. Att min syster fortfarande sover känns dock orättvist. En annan springer mellan jobbintervjuer och biljettkassor medan hon ligger hemma och sover tills förmiddagen blir eftermiddag. Även fast jag försov mig så har jag uträttat alla mina uppdrag för dagen. Whatever.

Idag träffade jag Bettan på Centralen, hon skulle ut och resa. Hon hälsar också till alla i klassen! Åh! :D <3

Att vara arbetslös (jag kallar mig så eftersom att jag inte vill gå till slavjobbet) är ganska frusterande! Hur ska man få dagarna att gå? Jag vill jobba jobba jobba! Jag blir tokig! Nu måste jag vänta ännu ett par dagar innan jag får svar från jobbet jag var på idag! Gah! It's killing me!

Så ja, denna dag erbjuder ju inget liv i solen så jag beger mig nog mot bibblan, lånar den där tjocka boken om Morrissey och dammar av engelskalexikonet så jag har det avklarat! Boken ska läsas, hur tjock den än är! Hoppas att han kommer till Way Out West också! Inte för att det verkar som det men man kan alltid hoppas! Joanna <3 Moz! :D

det är mycket på en gång iband, här är hälften:

Visserligen har jag hela helgen lärt mig hur man hanterar krissituationer, men denna är en utöver det vanliga! Hur ska man få alla polers att hamna på samma buss hem? Gah! Och pengar ska man punga upp minsann. Pengar man inte har. Att banken min är en muppig en och att min kontokort inte fungerar som redskap då jag vill betala på internet är inte heller okej. Men trots allt så är det uppresan och själva vistelsen där uppe som är det viktigate! och hem kommer man ju alltid! :D

I eftermiddags startade min tågresa från Trollhättan och hemmåt. När det återstod en timme av skumpandet så lämnades jag ensam, Olof lämnade mig för sin stad och helt ensam satt jag kvar. Jag lyssnade på musik och tänkte på Erika! Hon är i Amerika nu! Jag tänkte på när vi flög över Atlanten, och hur facinerande allt var "over there". Men jag tänkte också på en känsla - den som infinner sig efter att ha varit ifrån sin syster i ett helt år. Tvillingsyster i hennes fall dessutom. Jag skulle typ dö. Jag saknade ju Flisan i helgen ju! Vad är tre dagar att jämföra med ett år? Bah! Nej, nu ska jag ringa min syrra och se till att hon kommer hem från sin polare omdelbums! <3 (Erika, du får också komma hem om du vill, jag saknar dig också! Vem ska jag knalla runt med på kansliet i veckan hade du tänkt? Kom hem! (Jag har lite skvaller på lager också ;) ))

En liten kort rad om framtiden:
Kanske Hej Nackademin och sedan Hej Joanna, byggnadsingejör! Wooo! ^^ http://www.nackademin.se/ky/page.php?p=15&sp=49 http://www.nackademin.se/ky/files/File/bygg07ht.pdf
Det är helt crazy! :D:D

Nu hade jag tänkt ta igen lite förlorad sömn, men jag har insett att timmarna är för få för det. Snart ska jag upp, och då är det dags för jobbintervju #2 på samma ställe! Jag kanske kirrare!

Peace and löööööv

den här sommaren är en galen en

   
Flisan - Jag - Fantomen
Idag ska jag bjuda på många (fuuuula och oseriösa) bilder! Alldeles färska också! För att jag fick en kamera av mina päron idag! :D Och jag tror jag att är gillar den mer en en stereo som jag önskat mig! För en kamera kan föreviga nuet medan en stereo kan jag skaffa om ett halvår! Didididi! Sedan fick jag ju annat gött kött också! Tusen tack för allt! <3<3 Najs födelsedag med andra ord och jag känner mig inte en dag äldre! Typ..  Roberta ska med till P&L också och jag dansar! :D Typ jättejätteskoj! Två veckor kvar nu!

Idag har jag arbetat och arbetat... Jag tror jag vill bli flyttgubbe i framtiden - inte! Det r sjukt jobbigt och dammigt! Men ack vad roligt! Man vet minsann aldrig vad man hittar i diverse skåp och andra gömmor! Haha!
After work så åt jag middag med family och fikade. Då kom även Fantomen förbi. Det var fina stunder! Lala

När middagens skulle tillagas så märkte mamma att hon glömt att köpa keso. Så jag och syrran cyklar i den hemska motvinden hela vägen till ica för att inhandla just keso. Men på ica säljer de inga normala kesoförpackningar utan bara sånna där små fjuttiga saker. Vi packar på oss ett par stycken och glider iväg till kassan där killen blir lite ställd. Han måste trott att min pinnsmala (med betoning på pinn) syrra bantar eller nått när hon slänger upp alla små fjuttiga kesoförpackningar på rullbandet.  Hela tiden stod jag och glassade i mina nya oranga solglasögon och garvade i bakgrunden. Jag undrar vad folk på ica tänkte om oss. Men jag hade kul! Och på vägen hem cyklade jag nästan över en liten flickas fotboll.

Annat skoj är Fantomens anekdoter från älderomsorgen där hon numer jobbar! Jag kan skratta så att jag gråter när hon talar om de små vimsiga gamlingarna! Höhö! I (don't) wanna grow older!

Idag träffade jag Lisa, sedan Jocke på vägen hem från tåget och jag tyckte att det var liksom som vanligt. Som om sommaren och att vi slutat skolan forever inte finns! Att vi just nu befinner oss mellan långfredagen och det där förbannade påsklovet som aldrig vill ta slut. Men så är det inte. Sjukt. Hej, vi är vuxna nu, men fortfarande inte. Tight.

Nej nu ska jag läsa om arbetarrörelsen och äta smörpopcorn! Juste, längta till den 17e ska jag göra också! 17e augusti, för då ska min man prata i radio! Howlin' Pelle @ p1 i typ 2 timmar! Auow! Jag återkommer efter helgen och mitt besök i det beryktade Trollhättan! Peace out!

workingclass hero

Eller typ. Idag var jag en slacker på jobbet, en lökig slacker, som hellre drack kaffe och åt jordgubbar istället för att bära kartonger. Sämst tycker nog vissa (ibland även jag). Men jagvar tvungen att spara min energi till eftermiddagen! Då mötte jag nämligen upp mina gamla klasskamrater (med betoning på gamla). Inte för att de är typ hundra år eller så utan för att vi inte är klasskamrater längre, sedan en vecka tillbaka exakt idag. Det var schysst att hänga med de. Schysstare än vanligt faktiskt. Vi pratar inte längre om morgondagens historiaprov eller den där svenska uppsatasen vi skrev förra veckan utan vi var vanliga döda, lite ovanligt fria bara! Den var fin! Ingen ångest precis! Jippiiiiii!

Vi råkade även spana in Kungen him self (eller nja, hans look-a-like) och en annan stiligt klädd man i sina bästa år. De var runda och glada, men jag tycker att han med de röda byxorna såg lite förvirrad ut? Hm, det kan inte vara lätt attt vara så rik och se ner på alla andra i sin omgivning. Nej, det är svårt i dessa dar.

T'yfft är det ja. På Baba dansar jag inte mina knän ur led idag och jag roar mig inte någon annan stans heller. Jag ska tvätta och packa i kväll. Jag kommer nog bli en bra hemmafru så småningom med all den erfarenhet jag skaffar mig i mina yngre dagar (som för övrigt tar slut i morron då jag blir gammal och grå (jag önskar mig en antirynkkräm ffs!))


friends of mine

image1
Efter ett suuuuuuuuuperlångt (oj vilket ordföråd) telefonsamtal med Roberta så känner jag för visa en vacker och oerhört exklusiv bild av oss två! Den är åtta dagar gammal och vi drack vin på China. China ja, myten, legenden och allt vi snackade om och som aldrig hände! Haha! Jaa, det är mycket man vill och lite man får! Jocke till exempel vill sova på jobbet medans jag vill jobba för fem. Jag har inte ens ett jobb. Kul juuuul! För övrigt ser jag och Roberta lite ovanligt poppiga ut on tha picture, eller?

Åh, juste! I morron ska jag träffa Fröken Eller her self! Liiiiin! :D:D Det ska bli sköj! Och på fredag lämnar vi båda våra hem. Hon och Sillen för Skottland och jag för det lite mer exotiska Trollhättan! Hähähä! Men den 14:e ska vi ut på krogen, eller nej den 15:e fast den 14:e strax efter tolv. Nej ni fattar inte, men vi ska inte heller besöka Club Mera Höhö! Hej, jag älskar att skriva osammanhängande... ;D Inte juni då heller utan augusti... Men tiden försvinner snabbare än en isbit på kokplattan ska ni se och det kommer kännas som i morgon!

Nu ska jag dricka lite vin titta på Martin Timell på fyran och drömma om det ljuva livet på nån annan breddgrad än den här (Afrika, Berlin, Kroatien, Skottland, innersta Småland och Borlänge)

Peace out!


eller inte!

hej hej hallåååå
nya tider, nytt liv och en ny blogg! höhö

RSS 2.0