piss off (piss på svenska)

Jag gillar inte att ljuga men, jag skulle ljuga om jag sa att
... jag inte vet vem Hans är! (Sorry Jocke)
... mina få tre femmor inte är puts väck
... pencilin inte suger balle och jag är inte bra ännu
... jag inte har en blå Luftballonen-tröja på mig och tänker på juli-augusti 2005
... jag inte hade banga festen om jag varit okej
... jag inte har resfeber och packångest (haha)
... livet inte går vidare
... jag cycklade på 30 sekunder från centan och hem nyss
.. .jag inte likt Håkan väntar på gryningen (magasingatan)

Och jag  gillar inte att ljuga, så nej allt är sant. Usch, jag nästan skäms! Fanfanfan. Även fast "blanda uppspel"-funktionen är ktiverad på min datas musikprogram såspelas bara sånna där tårar i ögat och snart sammanbrott-låtar... Typ Håkan Hellström. Himmel blå, Magasingatan, Brännö serenad och så vidare... Ha! Ödet typ! Det är mitt eget fel vad som hände med mitt hjärta!
However. Fantomen hörde av sig

"Cecilia säger:

niggah!!

Cecilia säger:

haheah

Cecilia säger:

jag sitter vid johans dator"

Kanske ska jag ringa henne nu? Jag saknar ju henne. Niggah där uppe! ;)
Hur som helst så ska jag nog packa nu. Bye bye stor stan, hej hej Jönköping!
(Kanske finns lyckan där)

(Johanna: mejlet kommer, jag lovar! När jag är hemma igen! runt den 10:e augusti, jag svär! :))


i'm sorry, shirley

Eftersom att allt, allt, allt är så förbannat tråkigt så har jag inte anstängt mig för att förgylla denna sida. Utan inspartion och energi, liksom. Helt meningslöst att ljuga om en fin sommar som erbjudit mycket. För det stämmer inte. Visst är det fint ibland och jag kan vara lite glad, men inom mig skriker jag. Aj! För bövelen, det gör ont och jag kommer sluta nu. Jag saknar ett liv.

 Jag saknar Erika, kom hem nu då! <3
 Jag saknar att det inte finns tid för mig att träffa min knasiga syster! <3
 Jag saknar min bästa vän och hatar det faktum att det dröjer tre veckor innan vi ses igen! <3
 Jag saknar den där stämmningen, den där kvällen och vad goa vänner jag har <3
 Jag saknar Roberta <3
 Var är Lin? Jag saknar henne!!!! <3





Och livet så klart, det saknar jag också... :(

Hare gött, vi kanske ses innan det är försent eller nått... Eller inte alls! Eh?

never ending days

Efter min långhelg i Småland så har jag arbetat två dagar, och nu är näst intill död. Pust.
However. Helgen med släkten var en fin en och full av överraskningar och bus! Min moster, som firade sin 50 årsdag med kalas tillsammans med sin sambo var väldigt hemlighetsfull hela dagen innan festen. Och i efterhand förstår vi alla varför. De hade planerat brölopp!!! :D Alltså 100 årsfest (50+50) och brölopp i ett!! Sviners tycker jag! Det var roligt! En del shopping klarade jag också, då vi bodde ca 2 mil från Småland outlet! Lalalala! :D (Tack mammma, som la ut alla stålars... haha nu är första lönen på minus) Ja, det hände ganska mycket i den där lilla hålan... Bland annat så var vi på snabbvisit, jag syrran och kusinen, på stranden. Där hade ungdomarna en fest, en "strandfest". Nästa kväll var vi på en annan fest som arrangreades av ungdomarna, det var en "hemmafest". Okej, jag hajjar att ni förstår er på våran interna humor. Haha!

Här är ett par av helgens bilder:
         
Flisan + det rumfria hotellet?
Matte och Vippan somnade medan jag och syster shoppade! hihi
Shoppingresultat? Si! (hahahah det här är väldigt internt!)


I går for jag direkt efter jobbet till landet i Vippans rejserbil! Det var najs! Eftersom att familjerna Linnerstog och Fehlers hade haft pizzamaraton så var jag extra lycklig och fick äta rester! Lalala! Tacka vet jag bärbara pizzaugnar!
     <-- Våran & deras -->    

Jaja, nu är det tråkigt här.. Jag ska laga middag och fösöka klistra ihop alla aktiviteter! Så mycket att göra och så lite tid, men förhoppningsvis så kommer jag att cykla Utö runt på torsdag eller fredag med mammsen, i år igen! :d Yeah! Och besöka bibblan, tvätta diska, gå på fest, städa, packa, handla.... Hmpf! Som sagt, mycket att göra och tiden är knapp, så hej då hej då!

hej ...eller?

Ja, jag ropade nog hej innan jag hunnit över ån. Tråkigt nog. Jag har räknat lite, mina få riksdaler och mina betyngande utgifter... Om jag hade landat på plus/minus noll hade det varit okej. Men så är icke fallet, det blir liksom minus! Jag har inte råd med den där förbannade ettan! Åh! Jag hatar sånna här tillfälllen! Allt var ju på topp! Det finns bara en räddning nu! En vän som vill dela hyran med mig. Är du frivillig kan du ju höra av dig... Men jag tror att jag ska ringa ägaren redan i morgon, faktiskt. Så att hon har en chans att fixa en ny hyresgäst. Usch! Jag var ju verkligen taggad för det här.

Annars så är jag ju också rätt kass på att packa. Vilken idiot börjar packa fem timmar innan avfärd? Idiot! Det resulterade i en massa kläder i en resväska, lite för överdimensionerad för min lilla tripp, världens minsta handväska (men den är silvrig, silver = trenidgt, haha) och min älskade Kånken. Kå¨nken är verkligen räddaren i nöden! Skål för det!När man behöver en liten väska är den liten, och när man vill ha en stor väska är den stor. Helt lagom liksom!

Ja, så det ser dystert ut i natt... Det enda som roar mig är kladdkakan och Kånken. På teven är det ett sånt där nedrans ring in och vinn-program. Jag spyr.

Hej då.

inte bara cuckoo, utan helt lost också

  

Det här är två talande bilder. Alltså inte bokstavligt talat. De kan inte tala. Men de säger en hel del.
En kladdkaka. Hur kunde jag glömma attt jag skulle baka en sådan? Hmpf! Planen lyder som följer: Baka, äta halva, ta med halva på resan i morgon. Haha! Joanna goes Svulla med stort S!
Den andra bilden visar Nackademins huvudentré (tror jag). I vilket fall som helst kräver jag (bokstavligt talat) att de meddelar mig nu nu nu jättejättenu om jag är välkommen till hösten eller ej! Oh, tell me!

i'm a cuckoo

Jag vet inte alls var jag ska börja, så jag börjar bara.

Igår var jag fett lack på allt och min dag var inte alls så najs. Jag förskte lysa upp min väg till jobbet genom att ha på min min finaste tröja, ni vet den där Nulla salus sine The Hives-tröja. Men tji fick jag! Både i City och Metro kunde jag läsa att Hives ska vara förband åt maroon 5 i höst. Hallå? Förband in my ass! GAH! Jag ramlade ihop, typ. Plus att jag hela första halvan av passet grillade hamburgare med chef nr 1 och chef nr 2. Kan man bli mer deprimerad? Under de fyra timmarna kom jag i vilket fall som helst fram till två tre saker: 1) Jag hatar män 2) Jag vill säga upp mig nu, jättenu 3) Jag fick lov att bita i det sura äpplet, för som vuxen (?) måste man bita, även i de suraste av suraste äpplen.  So did I. När jag slutade gick jag hem grät, saknade familjen och grät lite till. Jag kände mig sorglig. När kvällen över gick till natt kom jag i varje fall fram till att jag drog en förhastad slutsats tidigare under dagen, jag hatar ju inte alls hatar män! Woho!

Hur som helst var det en trött och lite halvtaggad Joanna som kom till jobbet lagom för en fika innan passet. Och tack och lov! Det ångrar jag inte en endaste sekund!!! En tjej på mitt jobb heter nämligen Madde. Madde är en rolig typ som även har en lägenhet övers. Den paxade jag, och både jag och Madde sken som solar resten av dagen! Whohohoho!! Alltså: i augusti flyttar jag från Tuvvan! :D Visserligen bara i två månader än så länge, men oj, oj, oj! Jag är fett glá! :D (Mamma däremot, haha, hon gillade det inte så mycket, men vad ska jag göra åt saken? Jag är vuxen och gör vad jag vill!! Lalalla) Möjligen blir Challe min sambo också. Välkommen till storstan Challe-Balle! ;D Om jag nu packar mina saker över huvud taget. Det handlar om sådna där ekonomiska faktorer, sådant som jag är riktigt dålig på. Auh!

Åh, det känns inte som om det är på riktigt ju! Det pirrar i magen! ^^ Men i vilket fall som heslt ska jag packa nu i kväll (och troligtvis natt). Tidigt i morgon bär det av mot de småländska skogarna och Lännhoda! Wio! Jag ska fira med pop corn och mellanmjölk nu i kväll! I'm party! Skål!

 <--- En extra fin skål!

solen skiner med sin frånvaro

Jag är hemma, jag är hel och ren. Jag överlevde en helg på landet. Jag hade visserligen räknat med sol och bad, grillning och läsning i solen! Men det ville sig inte, vädergudarna hade bestämt annat, minsann! Så i mina shorts och i min t-shirt, som var de enda klädesplagg jag hade med mig under hela helgen, så har jag ägnat dygnen åt att läsa i kapp en massa nummer av dn, ätit grillad mat med familjen, agerat byggnadsingenjör när pappa och Mackan byggde ett tak, längtat efter sol och en solstol samt sovit. Väldigt najs med andra ord! Fast å andra sidan är det ganska mysigt här hemma också, framför allt varmt! Så i kväll har jag ätit frukost på kvällen för att jag tyckte att det såg så gott ut och ägnat mig åt tankar om hösten! Ska jag eller ska jag inte? Ja, typ så går mina tankar runt, runt, runt... Jag blir inte klok! Gah!

However, efter att ha stoooorhandlat med mor så begav jag mig hem till mitt andra hem, Fantomens. Det var fett sköj att komma dit igen! Länge sedan vi sågs typ. Eller ja, i fredags, en om man bortser från det... Hon bakade och jag tittade på, vi åt kladdkaka och hängde på Sabis samt delade på nyaste Modette. Vi är lite nördiga. Jag hade kameran i högsta hugg den första halvan av våra timmar men sedan tröttnade jag eftersom att dagen efter-Fantomen inte ville vara med på bild. Buhu! Men en okej bild fick jag med i alla fall! Lala!


På landet fotade jag en död fisk i trädgården också. När jag var mindre var det fart och liv i denna färgglada varelse. Jag vill begrava den nu, för den gör mig sorgsen, lite så där lyssna på Morrissey-deppig. Stackaren, jag skulle inte vilja ge omgivningen sådana känslor.


Jag är tankspridd idag. Så nu ska jag ladda mentalt inför min fyradagarsvecka i köket och läsa en bok om en afrikansk fotomodell. Jag ska tvätta kläder också, man måste ju ha kläder på sig, annars kanske folk tror att man är nudist! Fast det kanske vore skoj, för en dag. På sin höjd. Kanske ska jag boka tågresan till Lännhorda också, så jag är säker på att jag kommer fram i tid och inte missar festen. Hur skulle det se ut? Föresten, stannar tåget ens i den hålan? Jag sattsar på Växjö, för att vara på den säkra sidan... Som sagt, många tankar utan sammanhang sipprar ur mig idag. Tack och adjö!


äre så?

Idag är det den sjätte juni och jag har avslutat min andra arbetsdag in the kitchen! Jag lovar er, jag är grym på att grilla "big" och "vanliga" nu! Även om de har "grill" eller ej! jag har till och med lärt mig skillnaden mellan Chicken burger och Fish burger! Jag är grym! Haha! Har även fårr fetaste schemat! Egentligen skulle jag jobbat deltid första månaden, men chefen slopade det och gav mig heltid från och med nästa vecka! Woho! Cash is king! Lala! Jo, ja, cash is king ja... men idag blev jag ännu luspankare än vad jag var innan. Fan. reapriser och Joanna is not the shit! Buhu! Så till och med den tjugofemte augusti kommer jag att leva i misär och eller på lånade pengar. Inte bra. Men vad gör det om hundra år? Lala!

Sorry klassen för att jag inte dök upp idag heller. I dont know why. Hade ni det sköj? Skriv en rad, jag vill höra något av er även fast jag inte vill se er! ;) Hihi!

Nästa helg krockar alla, ALLA, festligehet tydligen också! Moster lena 50 år. personalfest med karaoke, Lellan ska ha fest (tror jag, men i alla fall, hennes fetser brukar alltid vara grymma!) och Svenne fyller nitton och det ska ju också firas med ferre! Synd bara att jag sedan i vintras har planerat att fara till Småland och fira moster Lena! Eh! Ja, men det blir vad man gör det till och jag ska styra öpp lite sköj down there! Det är ju faktiskt inte alla dagar man träffar den snälla och kärleksfulla sidan av släkten! Haha! Didididii! :D

Nej nu ska jag dra mig mot utkanten av Haninges kommungräns, Riddartorp väntar med varm mat, nattbad och familjesällskap! Oh heaven! Kanske kommer jag hem när tiden är mogen! (Det vill säga när jag är sugen på fiskpinnar och pottmos igen (som är det enda jag ätit denna vecka, haha)) Peace out!

happy times!

Jag har en tår i ögat så jag ser inte riktigt vad jag skriver, så ursäkta stavfelen! Den här morgonen är världens drygaste! Om någon timme bär det av mot Årsta och jag hade många storslagna planer på saker att göra innan dess. Jag ställde klockan på halv åtta men klev upp två och en halv timme senare. Bra start där! Jag fixade i köket så att det går att göra lunch, men still ser det inte så respektabelt ut. Jag skulle egentligen ha städat mitt rum, tvättat alla kläder jag äger, dammsugit och våttorkat... You name it! Men några timmar extra på soffan förstörde allt. Fan. Fast å andra sidan, när jag sitter här och försöker dricka mitt skållheta kaffe och höra Timbak på radion i köket så ser jag livstecken från Erika och tåren i ögat rinner ner för kinden! Jag har saknat henne och nu är hon hemma för att snart åka igen! Buhu! :( Hur ska jag stå ut? Erika, du får helt enkelt anpassa dig och se till mina behov och min dagliga Erika-dos! ;D Höhö! Jag kommer kanske kanske att hälsa på dig i Småland! Lalala! Jag åker troligtvis nästa fredag och hem på söndagen! Ska kolla schemat och så innan det bestäms något... Vet du att man kan boka biljetter för 95 kr 22 timmar innan avfärd om man har tur? Gräjt! Fast å andra sidan känner du väl till min och sj:s relation? Den är en bråkig en ;) (Jag syftar på resan till Trollhättan... Höhö) However, jag ringer dig när jag kommer hem från jobbet i kväll! <3 (Oj den där sista meningen lät skjut vuxen!) 



Postat av: Erika
vad är det jag hör?
har du fått jobb på donken? :O utan att berätta för mig??? illa joanna illa! ;)
vill du träffa mig så ska jag till kansliet klockan nio imorgon o skriva på papper... sen får jag väl åka förbi donken där du jobbar någon gång o köpa glass! ;)
pussen
2007-jul-05 @ 00:38
URL:
http://tvillingsystern.blogg.se

it's in my head

Jag vill berätta mycket. Ganska mycket. Men på grund av dagens omständigheter så blir det bara lite osammanhängande skit. Hela världen är emot mig idag. Jag försov mig två gånger. Min keso blev sås i micron vid lunchdags och jag ska abslout inte bli fönsterputsare när jag blir vuxen! Mamma berättade om min barndomsvän idag. Hon fick en resa till Bulagrien när hon fyllde 18 och härom dagen bar det av. Hon åkte med sina två kompisar, var av den ena åt smärtstillande mot en cysta i livmorden och den andras pappa dog två timmar innan de skulle åka hemifrån. Inte så kul. När mamma var fördig med storyn storgrät jag och var tvungen att muntra upp oss båda så jag kontrade genom att berätta om en kille som kom till jobbet idag. Jag sa att han var snygg, jag ljög inte då. Mamma skrattade och frågade om jag frågade honom om han visste att jag var den rätta för honom. Sen grillade vi kött som vi åt tillsammans med en massa sallad. Att bli utfodrad och att socialisera med morsan är bra för själen! Dock är jag ensam i lägenheten i kväll igen. Jag känner att jag inte kunde sova på landet, där är på tok för mycket folk jag känner närhet till att jag blir stirrig och bara pratar om en massa onödiga saker. Harry Potter till exempel. Och fotmassage. Nej för bövelen, om man skulle ta och ridea biken tillbaka mot Riddartorp!! ...eller köpa chips innan macken stänger?

helt ensam

Familje"traditioner" är inte lltid så tokiga, dock är det inte lika roligt utan familjen. image22:( Varje tisdag brukar heeela familjen sitta framför miniteven på landet och följa Mr Barnaby and the gang. Undra hur många invånare som finns kvar i Midsomer, typ alla måste vara döda nu ju!  Typ alltid har det varit så. Och jag försökte få samma stämning idag, men misslyckades totalt. Det suger att vara ensam, man blir så ledsen. Åh vad jag önskar att mamma var här nu, för det är ju dags för te och nattmacka... Buhu! Jag har fått fetaste nagelbandsinflamtionen också. Det gör ont. Nu är det Livräddarna på teven. Hoppas de kommer och räddar mig, mitt dunkande finger och håller mig sällskap så jag slipper den här eländiga ensamheten. Jag vill bara känna till den där bekväma ensamheten, nu är det bara ledsamt. Fan.

ett ensamliv utan pengar

Jag vill vill vill till Arvika! För jag vill (fult ord) se Bloc Party! Åh, jag bara vill det!  Varför kom jag på det nu? Idiot! Jag vill i och för sig till Way Out West också, fast nu verkar det ju inte som om Morrissey ska dit, men The Hives liksom! Jag är ju dum, hur fan kunde jag missa Moz på Globen förra året? Vad tänkte jag? Jag hade ju till och med råd då! (Tror jag..?)

Annars så börjar jag gilla vägen till jobbet. Eller i alla fall namnen på busshållsplatserna mellan Älvsjö och Sockengränd. De har märkliga men väldigt underhållande namn, till exempel Toffelbacken och Brännkyrka kyrka (som för övrigt inte ens är i närheten av en kyrka). Så, ja, det är roligt att skratta på bussen och då är jag ju glá när jag kommer fram till jobbet! Haha! Jaa, vad lättroad man kan vara. Fast dagisbarn borde förbjudas i kolektivtrafiken, framför allt då de kommer i grupp på mer än två stycken. Åh, dessa glin! De överröstar ju till och med musiken i mp3 när jag har på högsta volym. Idioter.

Hur som helst så har mamma ångrat sig och ska istället för att hålla mig sällskap i kväll så ska hon delta på någon dryg grillfest på landet. Poor me. Jag blir ju tokig snart! Hoppas att pottmosen och fiskpinnarna med tillbehör som jag släpade (bokstavligt talat) hem från Coop Nära i Älvsjö gör mig lite gladare! Si!

det går bra nu (kom igen då)

Åh, jag är jättenervös! Har varit vaken sedan sju för att jag inte kunde sova... Somnade klockan fyra på soffan. Det är en liten vana jag har, att sova på soffan när jag är ensam hemma, med teven på. Då känner man sig inte ensam. Men i natt slipper jag det. Mamma ska sova hemma och det tycker jag är bra! Då kan vi dricka te tillsammans i kväll och jag kommer inte vara så ledsen för att det är så ensamt hemma. Woho! :D

Om två timmar har jag börjat jobba, jag kommer säkert få ett par mörkblåa byxor och en rutig skjorta att ha på mig, haha! Och så måste jag ha skor som inte har så halkig sula, personalen på Donken glider ju as hell på det fettiga golvet! Gah! Tänk om jag ramlar första dagen på jobbet? Shit! (Andas, andas, andas) Men jag vet inte varför jag är nervös, det kommer ju gå bra! (Försöker intala mig själv om det i alla fall) Idiot!

Kanske hinner jag ta och svepa den femte koppen kaffe innan jag måste springa till tåget...

förra sommaren var en fin en

Den här bilden är visserligen so last season, men oj vad mycket kärlek! Det är mys med glass i det gröna gräset en junidag när man har sällskap av en bästa vän och en lillesyster! <3
image20

one day i wasn't drunk, idiot

Jag har varit på festival, och nu är jag full av hemska blåmärken och ångest. Wha! Någon har ätit upp min, min, min glass och min lugg jävlas med mig genom att vara på tok för lång för min egna snygghet. Mamma är fortfarande sur på mig. Jag tror att det handlar om ett par ord jag sa på midsommar då hon bad mig att ta av mig solglasögonen (och jag svarade "Nej, då kanske ni ser hur hög jag är"). Jag tror att hon tog mina ord på allvar, idiot. Ja, för övrigt är idiot ett bra ord. Så länge man inte lägger någon negativ betydelse så är det okej. Det är därför jag och Roberta har kallat var och varannan varelse för idiot hela veckan. Det var kul. Vad mer som var kul var att det var så många på p&l, riktigt många och de var väldigt roliga och fina! Hihi! I huvudsak var det hela bra och jag såg faktiskt mer konserter i år än förra året. Jag borde få medalj eller något. Grattis Joanna! Men jag tror att Lars Winnerbäck borde få den största medaljen av de alla, eftersom att han var den hemliga artisten, eller vad det kallas. Det var fint och jag fällde några tårar. Fast inte lika många som när Marit Bergman sjöng Forever doesn't live here anymore. Gah! Jag gråter så fort jag tänker på det. Shit. Mitt liv är förlorat.

Nu för tiden bor jag ensam här hemma på Tuvvan och i morgon börjar jag jobba, på riktigt. Idag skulle jag handla mat så jag har något att äta här hemma men jag glömde både pengar och listan hemma så det blev inget. Idiot. Istället får jag rota i frysen fastän jag är sjukt sugen på vanliga fiskpinnar och potatismos. Med rivna morötter och några ärtor och ett glas mjölk (inte vin, för fan) till. <3 Det som skulle bli över av min måltid skulle jag gärna ha haft med som matlåda till jobbet i morgon. Men nej. Jag vill inte jobba i morgon. Jag har en klump i magen och ångest upp över öronen. Eller jo, jag vill jobba i morgon men jag vill inte att det ska vara första dagen på jobbet, jag vill att rutinen redan ska finnas i min kropp. Åh, jag bara vill det. Jag vill äga mer än fyrahundratvå kronor och jag vill bo i en lägenhet som bara är min. Jag orkar inte med det som är just nu. Jag vill veta om jag har chans att plugga till hösten och om jag någonsin kommer att förstå på mig själv. Jag vill åka till Berlin, och stanna där. Några år, några fina år.

Men det är mycket jag vill och knappast lika mycket jag förtjänar. Men om chansen någon gång ges så ska jag vara modig och våga ta den. Alltså om jag får chansen att få ett liv. Idiot. Well, nu ska jag leta efter mat och kanske göra vardagliga saker, för det var länge sedan och jag saknar det. Sätta på en tvättmaskin, diska och damsuga lite granna... Då kan jag lyssna på tta och minnas när Henning "rumpdansade" med mig och Fantomen härom dagen, haha!



P.S. Föresten, hörni 3b! har ni sett korten från studenten? De som skolfoto tog? På taket i buggnaden intill skolan... HAHAHAHAHAHAHAHA! Jag typ dog när jag såg gruppfotot! Jag skulle ju bara skoja till det och trodde abslout inte att muppfotografen (som satte mig på första raden och inte lät mig stå, idiot) skulle ta det där jävla fotot! Jag ska inte köpa det och jag hoppas att ni har tipex hemma och målar över mig innan ni hänger upp det på väggen! Snälla! Jag simmar i ångest!


RSS 2.0