just another summer är förbi och jag med den

Det är en tidig morgon, typ. Idag är en stressig dag så då kan jag lika gärna starta den tidigt... Idag ska jag jaga skolböcker, spela biljard och jobba. Men där emellan ska jag ju även hinna med det vanliga,, städa, tvätta och packa. Bah! Ja, i helgen åker jag iväg, woho! Missar Pop Dakar men ska å andra sidan skapa världsfred så det är lungt! Vad är ett par gratis konserter i jeämförelse med en värld utan krig och dåliga vibbar? Fan, jag som vill se Laakso ffs! Men men, jag får tänka positivt, jag offrar mig för jordens befolkning. Jag missar Laakso, skapar världsfred och sen vill alla vara min vän! Yeah!

However. Igår var jag på konferens med Astam och Allergiförbundet, bah! Jag skulle vara representativ, så det var bara att dra på vuxen-looken! Jag hade min vuxenjacka på mig (en trench coat ^^), vid den fiiina lunchen år jag nästannästan med gaffeln i vänster hand och jag drack kaffe i pluttiga koppar med fat till (inga stora muggar som jag är van vid, more is more lix) Haha! Jag vet inte om jag orkar höra på deras gnäll mera, men man fick sig ett par goda skratt... Under en gruppdiskussion satt det en dam brevid mig som pratde med sig själv hela tiden. Trodde jag, hon pratde med mig tydligen. Det klargjorde hon genom att säga att hon inte kunde fjällvandra med ungdomarna nästa vecka, fast det hade hon ju redan sagt till mig så det behövde hon ju inte upprepa. Hm, jag lyssnade inte så noga... Jag tycker att hon borde sluta gnälla på hur det är att vara gammal och ta med sig rulatorn upp i fjällen! hard life is infront of us! Heaheahea Annars så var dagen heeelt okej ^^ Bara man inte end up like de på äldre dar! Haha! Erika förstår vad jag menar... Erika ja, som för två timmar sedan lämnade Sthlm för Norrland! Men kul då kanske ni tror att jag tänker, men nej, jag tycker att det är starkt! Leaving town och så blir hon fett smart på kuppen också! :D

Igår var jag och tittade på Timo också. Roberta, tycker inte du att vi höjde medelåldern lite? Haha! Det var najs, precis som förr i tiden... Hela skivbutiken var full av fjorton-femtonåriga popkidz och så vi. Hmm... Och jag har blivit dragen ner i bloggträsket igen (jag var ju botad) och nu heter "favoritbloggen" http://blogg.expressen.se/timo/ WOH! :D Den här bilden är för min syrra, en Timo-slav ;)


Och Roberta, här kommer bilden jag lovade skulle få ett eget inlägg men nu kan jag ju lika gärna sätta in den här!
Robertas bild:
image61

Ja, annars så är ju sommaren ganska så jättepasé nu och jag har själv sumerat den (i min verry secret dagbok, jag är så retro). På en skala mellan ett och tio måste jag ge sommaren 2007 en trea. Jag var ju full några gånger och träffade en man. Ja, det var väl allt. Och nu kommer bilden som är sommarten 07:

Alltså, jag tycker att det är fint men jag söker ändå efter lyckan. typ. Och så tänker jag att Moneybrothers Jist an other summer beskriver de senaste månaderna ganska bra också.  Jag menar så här:
The heart, the heart, the night was all around us
I move though i normally don't dance much
Get clode girl I want a little touch
The heart, the heart, the night was all around us
/.../
Summer is just an other summer
And your lover is just an other lover
I want a hold, a night like that with you again
These days you're weary baby, get home from work, girl finding you
All dressed up in our bed fast asleep
osv, osv, osv...

Heaheahe

Jag är grymmt förkyld opch har ont i halsen nu också. Jag hatar att vara sjuk för jag blir aldrig frisk och jag vill bara träna ju! Omg vad tröttsammt det här är! (Nej emningen är inte att jag vill bli klappad på huvudet och att du säger "Nej va synd det är om det, krya på dig) jag tnkte bara föra fram hur värdelöst det är att vara sjuk! Jag vill träna och glida runt i tygskor, fast jag kan väl pakera både skridskorna och tygskorna på hyllan några dagar och ta fram en tjock halsduk och ett pat fodrade skor combo raggsockor. Fan! Tygskor som är meningen med livet ju!

C ya in heaven!

crazy horse & solsken

Jag är på G! Der ser typ ljust ut! Nyss hittade jag en weekdresa till Berlin för inte ens tvåtusen med hotell och allt, det sög till magen och jag villvillvill åka! :D Fast ja, det får ske i framtiden,  just nu är alla dagar fullbokade! Bah! Idag ska jag plugga, läsa en bok på engelska och kolla in kvällens Beck! Oh yez! I morgon ska jag åka till Ikea med Erika också! Sa jag att det ljust ut? Haha! Åh, jag ska ju tillbringa morgondagen med två älsklingar! Erika + Ikea = stora kärlekar i mitt liv! :D


Tokiga vi!

Igår var det en festlig tillställning hemma hos Fritzen! Woho! Tjugo år fyllda och nyinflyttad är hon nu och det behövdes ju firas! Dubbelgrattis jao! Yeah! Det var soft och fint och jag kom hem klockan sex på morgonen. I hallen låg tidningen och jag hann sova fyra timmar och lite till innan jag insåg att jag hade en kvart på mig. För idag var det dags för säsongens första träning! Nytt lag och nya tider, men fortfarande samma känsla i magen då jag likt Bambi entrade isen! Augusti måste vara alla års bästa månad! Nya rutiner efter sommaren, nya människor att träffa, nya höstar att vänta på och så klart årets första ispass! Jag hade laddat i cirkus två veckor och var fett taggad! Oh hell va najs det är! :D It's like heaven som jag skulle ha sagt! (Varför citerar jag typ alltid mig själv? Bah!) Å andra sidan var det inte lika najs att förstå att min klubba sjunger på sista versen och jag inte vill/har råd att köpa en nya, men whatever ungefär!

Egentligen skulle jag på dejt idag. Ja, det låter fult och lite annorlunda, ordet alltså. Jag gillar det inte alls och det är verkligen olikt mig att ägna mig åt sådana träffar. Men va fan, nya tider betyder också att man måste testa nya saker och jag är ju faktiskt gammal nu så det hör ju till nu för tiden verkar det som. (Oj, det där var världens längsta mening). However, mannen som skulle gå på samma dejt som jag har gått och blivit sjuk. Puh, jag som var lite otaggad för dagen. Bakis och pluggstess... Men vi ska ta igen förlorad tid eller vad man säger.

Om några timmar kommer min syster hem också. Hon har tillbringat helga med Mackan och matte i Småland. Hon är lustig hon och har fiskat kräftor ^^ Hon har varit på en jättejättestor godisaffär också. Utan att köpa någit till mig, tack och lov! No more godis för mig efter i fredags alltså! (Se föregående inlägg, heaheahea) Vi talades vid via telefonen nyss och jag saknar henne! Bah! Varför är jag alltid så sentimental? However, i kväll ska vi dricka te och se på Beck! Kanske joinar Mama också! Åh! Ja, för det är bara vi som bor här hemma nu för tiden. Det är helt okej, lite tomt ibland (inte i badrummen på morgonen men i allmänhet). Hoppas att tiden finner en lösningen på allt som skett och att vi kommer vara fyra här hemma igen...

Jag tror att jag ska fixa ihop något med hjälp av symaskinen idag! Fett tagg på allt, ja det är jag. Peace!


guess who's gonna get some ÄCKLIGT GODIS tonight

Åh, hej o hå! I dag är jag lite sur, på mig själv! Dagen har varit najs, minst sagt! Och kvällen börjar lida mot sitt slut och år sitter jag. Jag äter godis, jag köpte mig en påse idag, med hälften goda bitar och hälften ogoda bitar, för de såg så fina ut. idiot! SÅ jag har pejjat skitmycket för jätteäckligt godis? Kugitfliasgkjcds Jag som bara är sugen på knattar och bokstavsbönor - mina favoriter! Men nej nej här sitter jag och trycker i mig hallonbåtar och colaflaskor stora som hus.

However, jag har ju större problem att bita i också, så tro inte att godiset är mitt största problem. Det blev bubblor på ina böcker idag när jag försökte slå in de i plast. Jag vet inte vad jag ska ha för kläder på mig i morgon. Och åter igen det där med godiset: alla smakar choklad eftesrom att jag (som inte ens gillar choklad) köte just choklad.  Oh happy day alltså!

För att vara lite seriös då,
- Kärlek är inte alltid vad man vill
- Jag är inte så simpel som person
- Moneybrothers nya Guess Who's Gonna Get Some Tonight är en bra låt även fast jag skrattar åt mig själv
- Jag vill minsann också fiska kräftor i Småland med la bigga familia!

THE NEW SCHOOL

Jag dog.

jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Idag är jag nervös. Första lektionen! Jag lyssnar på Florence Valentin och har druckigt omåttliga mängder av kaffe. Jag måste städa hela mitt rum odentligt. De senaste dagarna har jag vaknat helt svullen och med rinnande ögon och skit. (Typ som när jag sover i Afrika med en viss dunkudde, fast värre ändå, höhö) Jag vågar inte spekulera om dagens väder, det verkar vara ur balans eller nått. Sol, moln, vind, regndroppar om varannat.  (Har jag inget viktigare för mig än att skriva om vädret?) I morgon får jag min första lön föor real! Fick lönebeskedet igår och blev så där måttligt överraskad av den klenaste summan ever, men men... Det duger i alla fall. Annars så ska jag äta pestofylld pasta till lunch, åh jag är så dålig! Någon som vill vägleda mig, ta tag i mitt liv och styra upp en karaktär? Bah!

 <-- Ej duglig karaktär!

 <-- Helt okej!


Love will bring us down, peace!






P.s Jag motionerade igår, så jag har träningsvärk idag (aj) och jag måste äga världens äckligaste (milt sagt) hockeytrunk! (Jag typ spyr när jag ser den och det lluktar i hela mitt rum, ARGH!!) D.s

WANTED:

image55

Hej hej sweet memories! Pressan forever!

hope you're happy now (pik till Roberta ;))

Happy times jagar mig! Auoh! Jag är ganska olik mig själv... Jag är typ lugn ena sekunden för i nästa springa på i hundra blåst! Det är så mycket som ska fixas, gah! Fast å andra sidan har Moneybrother släppt nytt (kääääärlek), nu börjas det med regelbundna lektioner (= rutin!! Oh heaven äntligen!!!) och snart är det löning, vilken dag som helst liksom!! Klirr i kassan I like! Fast ja, inget går ju smärtfritt... Bland annat så är jag en part i tredje världskriget, jag har börjat försova mig igen (no good!!!) och i'm no good veggie (hej hej kött :(:(:() Räkningar och skulder ska betals, nya skolböcker ska inhandlas och på det ett smaskigt busskort. Bah! Magic moments och We made it always är två grymmt bra låtar och kaffe är det bästa gud har gett mg!

 


Erika flyttar nu, vilken dag som helst, fredag tror jag. Shit ^^ Oscar liksa så. De ska lämna Sthlm och jag är fett med avis! Jag skulle gör vad som helst (klyyyscha, si!) för att lämna stan! Eller ja, typ. Kag har en plan! Heaheahea

Undra vad som hänt med alla? Vad gör folk nu för tiden? Är det bara jag som är till bredden (haha) fylld av ångest och förvirring?

Men det löser sig.

klumpigt och kexigt, typ

Jag har ont i halsen. Så jag dricker Ramlösa, undrar vem som lämnat den till mig och tänker på att det är Robertas favoritsmak (granatäpple). Det är alla tåras fel. De som inte vill komma fram utan satt sig i halsen, som en klump, och besämmt sig för att irritera mig. Sämst ever. Ja. Om 10 timmar har jag jobbkläder på mig och ägnar mig åt det jag typ alltid gör. Jag är allergisk mot tristess, ändå jagar jag den. Idiot! (som Roberta skulle sagt)

Ja, när jag ändå nämt Roberta så många gånger så kan jag ju även säga grattis till henne! Du har hittat din bästa vän! Heaheahea! Me want! Eller ja, en värdig sysselsättning är vad jag vill ha och det ska jag ta. Jag ska ta och lämna landet, det ska jag. (Det har jag lovat) (Tveka inte, tveka inte, tveka inte <--- pratar med mina tankar)

Annars så vill jag skriva lika roligt och så som det skrevs förr (akaidiot.blogg.se) (eller är jag självgod om jag säger så? det var roligare där väl?) men inte så deppish som sen (joanna.blogg.se) men mest av allt så vill jag att tapetetapeten.blogg.se inte alls fanns men nu är jag fast. Idioti! För övrigt så ska jag aldrig mer läsa en modeblogg! Si! Fast jag är innerligt irriterad på mig själv i det fallet, jag söker nämligen ett par skor (materialist - oh why?) utan resultat och vill egentligen efterlysa de här men i sånna fall så kan jag ju inte besöka min egna blogg som då skulle självdö och det är ju inte syftet med det hela. Nej för jag saknar syfte. Bah!

I vilket fall som helst så bjuder jag på kexig bild här och nu! Och en fråga: why the hell var inte jag på Way out West???!

Bildtext: Horse is a member
Fotograf: Kiem, Fantomen eller Joanna?

image52


See ya in heaven,
som jag själv hade sagt!

...

På ballen är det över 40 grader varmt, jag har en hel kägenhet att städa och de kallar mig naiv.





Lin, jag saknar dig och undrar var du är, hur då mår och om vi ska ta och ses någon gång! <3


känn pepp (eller?)

Fem timmar senare kan jag konstatera:
- På Centrum Vux står det inte rätt till i allas huvud. Att plugga är inte ett sätt att försöja sig (si, jag vet, ditt as) och att de gillar att tracka ner folks planer var ganska uppenbart då de ansåg att jag skulle uppsöka en syo och ta reda på vad jag vill göra av mitt liv! (Eh idioter!!!)
- Jag spenderar alltid pengar jag aldrig har (Robertas kommentar i och för sig...)
- Glass är gött as hell!
- Jag saknar Friiiiiiiiia!!! GAH!
- Det är chill att chilla och glida runt!
- Haninges Second hand är en väldigt fuckad affär! Morr!

Men ja, annars är det också lärorikt att handla mat med pappsen - not! Men det är  minsann trevlans att träffa old people! Så som en gammal granne eller lärare..  Fast de timmar som återstår av denna dag ska jag ägna åt diskning, städning och tvättning så jag känner mig ganska opeppad och undrar om någon vill kika förbi på middag? Jag planerar lax bland annat! Jag gillar inte ensamhet så du är varmt välkommen över!

dysleksi?

Det är så sorgligt just idag. Jag hade tvättstuga mellan 07.00 och 12.00, men vaknade halv tolv. Sämst ever tänkte jag fokuserade på annat insted. Ringde , så nu är lunchdejten bokad och sedan ska vi besöka Centrum Vux för att kolla upp våra möjligheter till studier! Wiho! Jag är lite nyfiken!

Tömt kameran har jag gjort också! Åh! Jag saknar  och allt som fanns där! Alla deltagare och ledare oh vad som hände och den godaste maten och glassstumderna och after eight-hälsningen och att inte sova och att vara höjdrädd och att vara glad och att dansa till smk helt ensam och alla andra tokigheter! ÅÅÅÅÅH! <3<3<3<3

Fast å andra sidan så var det ganska mysigt med  tillsammans med  och  när jag väl kom hem! Och inte att glömma är våran shoppingrunda i Barkaby! Det var najs och det var liksom skönt att vara hemma också. Thihi!

Idag är det även sista dagen som cdon.com bjuder på frakten när man beställer skivor där så ja, detta kap gjorde jag där . Denna skönet heter så mycket som Mount Pleasure och kommer hamna i min brevlåda samma dag som den släpps! Najs as hell!

Men nu ska  trolla bort pyjamasen och leta fram betygen så att jag är fitt fot fight och så! Åh, låt mig sluta jobba på skitjobbet och låt mig ägna min tid åt studier! (Och snälla låt mig föralltid känna det där pirret i magen)

P.s. I natt drömde jag att jag snusade, så idag ska jag köpa mig ett tuggummipaket och hålla mig borta från den silverfärgade skönheten vid namn General! Åh...D.s

pirri pirri!

Idag har det varit en seg dag... Min päron ansåg att de hade rätten att söta mig i mina morgonrutiner, utan anledning dessutom! Att de sov hemma var okej, men de kunde väl sova medans jag hade morgontid? Åh! Det är mornar som den idag man vill sega sig igenom kaffet med en god bok på ballkongen, med p3 som enda sällskap. Men nej nej... Visserligen satte även vädter stopp för det men ändå. Och att jobba i sju timmar är inte heller så skoj i tropisk hetta må jag lova! Så lagom fräsh var jag när jag luffade hem. Ashungrig var jag också! Men på grund av omständigheterna (trött, pirrigt i magen, stressad, lathet med mera) så blev det tigerkaka framför Beck till middag! Så jättebra! I'm happy! Haha! Kanske ska ut och motionera i morgon då! Skulle passa bra... :P However, nu kallar Becka och Gunvald Larsson (grr) så jag måste kila till soffan och vara rädd i ytterligare ett anatl minuter! (Det är läskigt att se läskiga filmer ensam när man är helt jätteensam hemma!)

crazy little frog

Efter att ha värmt upp i morgonsolen på ballen där det samlats 44,5 grader celcius med kaffe och en god bok så är snart fitt fot work. Högljudd suck hörs nu. Jag saknar kidsen och ledarna som jag spenderat de senaste två veckorna med. En tår i ögat syns nu. Oj, oj, oj! Ett år kvar... Shiet! Men jag ska finna lyckan innan dess.. Typ. Undra vad jag ska hitta på? Funttar på att hoppa av skitjobbet och hitta på något helt annat. Göteborg är fett lockande! Bah! Fast kanske lite för ogenomtänmkt. Men det är väl det ungdomens år handlar om? Att våga chansa poch att våga ta en förlust! Eller är jag ute och cycklar nu? However. Jag är ganska glad i alla fall! Lyckodroppar faller över mig och jag är typ kär! Kär i livet och vad det har att erbjuda mig! (Nej, inte jobbet inräknat!!!) Men nu måste jag laga lunch, middag och stryka arbetskläder. Fuck!

Peace out!

RSS 2.0